Gamze Özer tarafından oluşturulan ve yayın süresi boyunca üç farklı yönetmenin yönetmenliğini yaptığı Türk Çoçuk Fantastik dizisi ilk olarak 2003’te yayınlandı. Sabah kuşağının sevilen dizisi Sihirli Annem 10 yıllık yayın hayatı 2012 yılında 7 sezonu arkasında bıraktı. 240. Bölüm ile final yaparak ekranlara veda etti. Şimdi ise yeniden çekilerek ekranlarımıza yeni yerini alacak.

Eski Dizi Yeni Kadro

Sevenleriyle birçok diziyi buluşturacak olan Acun Ilıcalı'nın Exxen isimli dijital içerik platformu ocak ayında yayına başlayacak. Exxen, unutulmaz dizi Sihirli Annem’i de proje listesine eklediğini açıkladı. Yeniden çekilecek olan dizinin oyuncu kadrosu belli oldu.

Her şeyi yeniden çekilecek olan dizinin oyuncu kadrosu da sil baştan belirlendi. Yeni çekimlerde eski oyunculardan kimseye yer verilmedi. Bu durum çokça eleştirilirken dizinin oyuncu kadrosu da çoktan belli oldu. Sihirli Annem'in yeni çekilecek olan bölümlerinde Çilek'i Belinay Suvari, Tuğçe'yi Nisa Sofiya Aksongur, Ceren'i Cemre Demircan, Cem'i Egemen Uysal canlandıracak.

Peki Başroller..?

Edinilen bilgilere göre,10'ar bölüm halinde iki sezon olarak çekilecek olan Sihirli Annem‘de Gül Onat tarafından canlandırılan 'Perihan'ı Lale Başar oynayacak. Suzan karakteriyle diziye damga vuran Zuhal Topal yerine ise Hande Katipoğlu ile anlaşıldı.

İnci Türkay'ın oynadığı 'Betüş' karakteri Açelya Topaloğlu, Avni karakterine ise Bülent Seyran düşünülüyor. Emre Altuğ ise 17 yıl sonra yeniden çekilecek olan 'Sihirli Annem’ de 'Sadık' karakterine hayat verecek.

Ayrıca sevilen dizi Google Zeitgeist'in verilerine göre 2011 yılında Google üzerinden en çok aranan Türk dizileri arasında ilk 10'da yer almıştır.

Editör: TE Bilisim