Afyonkarahisar Belediyesi, sosyal belediyeciliğin adresi olmaya devam ediyor. Afyonkarahisar'da her yaştan insanın yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaları ile bilinen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, evlerinden çıkamayıp yalnızca yakın aile bireyleri ile birlikte olan engelli kardeşlerimizi unutmadı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen törenle akülü araçlar, sahiplerine teslim edildi.   Akülü araçlarına kavuşan engelli bireylerin sevinçleri ise görülmeye değerdi. Engelli kardeşlerimizin mutluluğuna ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, engelliler gününü kutladı.

Başkan teşekkür etti

Başkan Zeybek; "Afyonkarahisar Belediyesi olarak bu güne kadar 611 adet akülü araç, 377adet ise tekerlekli sandalyeyi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Şimdi de 10 adet akülü aracı, engelli kardeşlerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra da engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olacağız. Onları kendimizden asla farklı görmeyeceğiz.  Engelli kardeşlerimizin akülü araçlarına kavuşmalarında destek olan  Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD) teşekkür ediyorum. Engelli kardeşlerimiz bu araçlarıyla kazasız, belasız yaşamlarına devam etmesini temenni ediyorum dedi. >>GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: TE Bilisim