Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Erdal Sayar, Oda üyeleri  ve birinci derece yakınlarına avantaj sağlayan protokol anlaşması ile   bu özel kurumların verdikleri eğitimlerden %20 indirim ile katkı sağlanacağını Yapılan protokole göre  Mali Müşavirler Odasına  bağlı üyeler ve birinci derece yakınlarının da  faydalana bilecekleri bir protokol  anlaşması olduğunu dile getirdi.

KUAFÖRLERİNİ BİLE DOLANDIRMIŞLAR! KUAFÖRLERİNİ BİLE DOLANDIRMIŞLAR!

Bil Fen Dershanecilik Yayımcılık Aş. , Özel Balım Çocuk Kulübü ve Edige Eğitim Kurumlarının temsilcilerinin yaptıkları açıklamada Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasına bağlı üyeleri ve birinci derece yakınlarının söz konusu protokolden yararlanmaları için herhangi bir evrak yada kimlik gerektirmeden oda üyesi olduklarını belirtmeleri yeterli olacağını belirtti.

Başkan Sayar eğitim kurumlarının sağladığı hizmet ve yaptığı anlaşma ile birlikte üyelerin çocuklarının ve yakınlarının kaliteli hizmet eğitimi sunulması noktasındaki anlaşmayı çok önemsediğini belirti. Başkan Sayar” Oda olarak Bil Fen Dershanecilik Yayımcılık Aş. , Özel Balım Çocuk Kulübü ve Edige Eğitim Kurumları ile protokol imzaladık. Yaptığımız anlaşma ile Oda üyelerimizin aile bütçesine katkı sunmak daha önemlisi bu eğitim kurumlarının sağladığı hizmet ve yaptığımız anlaşma ile birlikte üyelerimizin çocuklarının ve yakınlarının kaliteli hizmet eğitimi sunulması noktasındaki anlaşmayı çok önemsiyoruz. Daha da önemli olarak gördüğümüz yaptığımız anlaşma ile bu protokolle Oda üyelerimiz ve birinci deredeki yakınlarına  Eğitim ve Koçluk hizmetlerinde sözleşme şartları gereği %20 indirimler uygulanacaktır, dedi.

#afyonhaber #afyonkarahisar# malimüşavirlerodası #özeleğitimkurumu # protokol # imza #odakgazetesi #başkan #saray

Editör: TE Bilisim