Gündemde çokça konuşulan ünlü çiftin aşkı bitti mi? Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Hadise’nin Covid-19 salgınına yakalanmasıyla gündemde çokça yankı uyandırmıştı. Sevenlerine ikinci şok, sevgilisi Kaan Yıldırım ile ayrılık haberlerinden geldi. Hadise’nin yaptığı paylaşımla yalanladığı haberlere bir yenisi daha eklendi. Ünlü çift gerçekten ayrıldı mı? 

Mutlu bir birliktelik yaşayan çiftin daha önce de ayrılık haberleri çıktı. Sosyal medya da paylaşım yaparak doğru olmadığını açıklayan Hadise o haberleri instagram hesabında yaptığı paylaşım ile yalanlamış ve sevenlerine her şeyin yolunda olduğu mesajını vermişti.

HADİSE’DEN ÜZÜCÜ PAYLAŞIM

Sanat dünyasının sevilen ve çokca dinlenilen ismi Hadise bu gün yaptığı paylaşımla sevenlerini üzdü. Ünlü isim sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla sevgilisi Kaan Yıldırım ile aldığı ayrılık  kararını açıkladı.  Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşımda şu sözleri dikkat çekti; “Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel… Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu ama bazen aşk olsa da olmuyor… Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluklar dilerim… Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun… Kendinize iyi bakın…” dedi.

BENEK AŞKI ORTAYA ÇIKARDI

Çiftin ilişkisi Kaan Yıldırım’ın benek adlı köpeği ile sosyal medya dan fotoğraf paylaşması ile ortaya çıkmıştı. Hadise; “ Sevgilimi sosyal medyada paylaşmam” diye iddialı konuşmalarının ardından Kaan Yıldırım ile olan ilişkisinde aşkını paylaşmaktan çekinmeyerek bu sözlerini çürüttü.

Ancak mutlu beraberliğin neden bitiği kafalarda soru işareti oluşturdu. Şarkıcının paylaşımında değindiği ifadeler dikkatleri Kaan Yıldırımın üzerine çekti. Sevenlerinin merak dolu bekleyişleri sürüyor.

>>ODAK HABER MERKEZİ