Girne Koleji yönetiminden yapılan açıklamada ise; “Afyon Girne Koleji olarak akademik başarılarının yanında öğrencilerimizi sportif anlamda da desteklemeye devam ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de kampüs olarak öğrencilerimizi her branşta desteklemeye dünyanın kapılarını onlara açmaya devam edeceğiz. Öğrencimizi tebrik eder emeği geçen antrenör ve öğretmenlerine teşekkür ederiz” denildi.

ÖNEMLİ İMKANLAR

Girne Kolejinin öğrencilerine sağladığı imkanlar sadece akademik yönde sınırlı kalmıyor. Kampüs olarak, tüm dünyanın etkilendiği Covid-19 salgınının öğrenciler üzerinde yarattığı olumsuz olabilecek etkilerini Uzman Rehber ve Psikolojik danışmanlarının yapmış olduğu birebir görüşmelerle en az seviyeye indiren kurum verdiği online eğitimlerle beraber ilköğretimde ihtiyaç duyan ve duyulan öğrencilere, öğretmenlerin fedakarlığı gerek evlerinde gerek ise öğrenci velisinin uygun gördüğü bir ortamda özel eğitim vererek öğrencilerin bu temel eğitimde daha iyi yetişmeleri için yapılan çalışmalarla adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

DEĞER KATIYOR

Öğretmenlerin hafta içi ve hafta sonu canlı spor, müzik gibi yayınlarla sadece öğrencilerle değil velilerle de bir bütün olarak eğlenmek sağlıklı yaşam kazanmak için ‘Dünyanın Kapıları Sana Açık’ sloganıyla 2020-2021 eğitim-öğretim hayatına merhaba diyen Afyon Girne Koleji yaptığı ve bundan sonra yapacağı akademik ve sportif başarılarla velileri öğrencileri öğretmenleriyle birlikte yaşayan okul felsefesi ile Afyonkarahisar’ın eğitimine değer katmaya devam edeceğini gösteriyor.

Editör: TE Bilisim