Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta yer alacak olan temsilcimiz İscehisarspor’un çiçeği burnunda Kulüp Başkanı Basri Şen Odak Gazetesine yeni sezon hakkında açıklamalarda bulundu. Kulüp Başkanlığı görevine yeni gelmesine rağmen Antrenmanları ve transfer çalışmalarını hızlandıran Şen, yeni sezon için umut dolu konuştu.

PROFESYONEL LİG İSTİYORUZ

Zor gruba düştüklerini ancak ne olursa olsun hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Başkan Şen, “19 kişilik kadromuzla şu anda çalışmalarımız devam ediyor. 25 kişilik bir kadroya ulaşmaya çalışıyoruz. Düştüğümüz grup ne kadar zorlu da olsa şampiyonluk için mücadelemizi sürdüreceğiz. İscehisarspor olarak Bölgesel Amatör Lig’den Profesyonel Lig’e çıkmak istiyoruz. En azından 3. Lig’de bir takımımız olmasını arzuluyoruz. Bunun içinde üzerimize düşeni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

5-6 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYORUZ

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Şen, “Antrenörümüz Ahmet Başkurt geçtiğimiz sene oladuğu gibi bu senede yine takımımızın başında görev alacak. Geçtiğimiz sezon ki iskelet kadroda başarılı olan futbolcular yine bu yılda mevcut, üzerine takviye olarak başarılı ve genç futbolcuları kadroya dahil ettik. Dışarıdan görüştüğümüz 5-6 futbolcu var ve görüşmelere devam ediyoruz. İnşallah sezona bu sene biraz daha erken hazırlanarak başarılı olmak istiyoruz hedefimiz 3. Lig” dedi.

Editör: TE Bilisim