Partisinin Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasının açılışına katılmak üzere ilimize gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partililere seslendi. Ülkenin zor ve önemli günlerden geçtiğini ifade eden Genel Başkan Sarıgül, en çok sıkıntıyı çeken kesimin esnaf olduğunu belirtti. Tüm dünyayı etkileyen ve Türkiye’de görülen koranavirüs nedeniyle yoğun bir şekilde çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ve dua eden Sarıgül, “Sağlık çalışanlarımız gecelerini gündüz ediyor. Dün gece saat 02:00’da bir hastaneyi ziyaret ettim. Sağlık çalışanlarımızın ne kadar cefakarca, fedakarca çalıştığını göndüm” dedi.

KOCATEPE'DE OLACAĞIZ

İktidara hazırlık merkezinin açılışını yaptıklarını vurgulayan Sarıgül sözlerine şöyle devam etti: “Çok yakın zamanda Türkiye Değişim Partimizin görüşlerini, düşüncelerini bütün yurttaşlarımızla buluşturacağız” diye konuştu. Cumhuriyetin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’ın zaferin önemli noktası olduğunu vurgulayan Genel Başkan Sarıgül, “26 Ağustos’u 27 Ağustos’a bağlayan gece Türkiye’ye Değişim Partisi olarak her sene Türkiye’mizin her noktasındaki bütün yurttaşlarımızla birlikte Afyon Kocatepe’de olacağız ve o geceyi orada yaşayacağız” ifadelerini kullandı. “26 Ağustos’u 27 Ağustos’a bağlayan gece Mustafa Kemal Atatürk ve Mehmetçiğimizin orada nasıl bir mücadele ettiğini, nasıl bir hazırlık yaptığını göreceğiz” diyen Genel Başkan Mustafa Sarıgül, “M. Kemal Atatürk,  Ya İstiklal, Ya Ölüm! Ordular ilk hedefimiz Akdeniz dediği anı hep beraber orada yaşayacağız.”

 "DEMOKRATİK KİTLE PARTİSİ "

Genel Başkan Mustafa Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi’nin Atatürk ilkelerine bağlı Cumhuriyet’in değerlerini geliştirerek güçlendiren örflerine, törelerine, geleneklerine, inançlarına saygılı, laikliği savunan, esnafın  ve tüccarın yanında olan, alın teri ve emeği destekleyen Türkiye’nin en demokratik kitle partisi olacağını söyledi.  Türkiye Değişim Partisi’ni sağcı, solcu olarak adlandıranlara seslenen Genel Başkan Sarıgül, sağ eliyle, sol eli birleştireceklerini ifade etti. Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Sarıgül,  “Türkiye’mizde kırılan, üzülen, kenarda kıyıda bırakılmış binlerce yurttaşımızı Ankara’da bir vatan sofrası etrafında buluşturmak üzere Ankara’ya gidiyoruz. Bugün Afyon iktidar hazırlık merkezimiz huzurun, bereketin, varlığın, bayrağımızın, toprağımızın kapısı olacak” diye konuştu.

BU KAPIDAN GİREN SAYGI GÖRECEK

“Bu kapıdan içeriye giren herkes büyüklerimize saygı gösterecek küçüklerimizi sevecek” diyen Sarıgül sözlerini şöye sürdürdü: “Bu kapıdan içeriye giren herkes güleryüzlü olacak ve herkes mutlu olacak. Türkiye Değişim Partimizin kapısından içeri giren hiçbir yurttaşımıza, dün hangi partiye oy verdin. Sen nerelisin, hangi etnik kökendensin diye asla hiçbir soru sorulmayacak. Bir tek soru sorulacak, Allah’ımın bana verdiği güçle size nasıl yardımcı olabilirim?” Türkiye Değişim Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Uysal’ı tebrik eden Genel Başkan Sarıgül, “Daha önce Türkiye Değişim Hareketinde görev yapan başkanlarıma, yöneticilerime teşekkür ediyorum. Onların her zaman başımın üzerinde yerleri var.  Bu duygularla iktidar hazırlık merkezimiz Afyonkarahisar’ımıza, cennet vatanımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. >>GÖKHAN KOCAASLAN

Editör: TE Bilisim