İyi Parti teşkilatının kurucusu ve başkanlarından Erdal Gümüş’ü selemlayan Mısırlıoğlu konuşmasında; “Düşünce ve ifade özürlüğü, toplantı ve gösteri yürüyüşleri anayasal hak olup, bu hakların kullanılması ülke demokrasisi açısından vaz geçilmez evrensel değerlerdir” dedi.

Açıklamasının devamında son günlerde ülke gündemini meşgul eden Boğaziçi Üniversitesinde yaşanan olaylara da değinen Başkan Mısırlıoğlu; “ Ülkemizin seçkin üniversitelerinden olan Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin yapmış olduğu gösteri ve protesto eylemlerini sanki bir terör eylemiymiş gibi nitelendirildi. Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği Türk gençliğini ayırt etmeksizin terörist ilan etmek, İyi Parti olarak bizleri derinden üzmüştür. Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin içine dışarıdan sızmış terör gurupları varsa, bunları bulup çıkartmak ve gereğini yapmak da devleti yönetenlerin asli görevidir” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINI KUTLADI

Ülke ve dünyada yaşanan pandemi döneminin son günlerde inişe geçtiğinin altını çizen Mustafa Mısırlıoğlu, canları pahasına mücadele eden sağlık çalışanlarımızı kutladı. Sağlık çalışanları ile alakalı alınan 3600 ek göstergelerinin ve maaşlarındaki iyileştirmenin bir an önce yerine getirilmesini İyi Parti olarak beklediklerini belirtti.

ESNAF YARDIMLARI YETMEZ!

Başkan Mısırlıoğlu; “Pandemi nedeniyle iş yerlerini kapatan esnafımıza hükümet kira yardımı açıkladı. Açıkladığı rakam çok komiktir. Büyük şehirlerde 750 TL. Küçük şehirlerde ise 500 TL’dir. Sizlere soruyorum, Afyonkarahisar’da bu rakamlara kiralık iş yeri var mı? Var da biz mi görmüyoruz? Esnafa yapılacak olan bu yardımları, yansız, tarafsız ve parti gözetmeden yapılmasını canı gönülden istiyoruz” dedi.

Pandemi sürecinde alınan önlemler ve çalışmalarından dolayı başta Vali Gökmen Çiçek olmak üzere, Emniyet Müdürü Ali Temiz ve jandarma kolluk kuvvetlerine teşekkürlerini iletti.

MEMLEKET ADINA NE YAPTINIZ?

İl Başkanı Mısırlıoğlu toplantının devamında bir önceki toplantıyı hatırlatarak; “Millet ittifakı olarak, Ankara’yı, İstanbul’u, İzmir’i, Eskişehir’i, Adana’yı, Mersin’i ve birçok büyük şehri kazandık. Türkiye seçmen sayısının yüzde altmış beşini millet ittifakı olarak bizler aldık. Aldığımız belediyelerde her türlü engellemelere rağmen yapılan hizmetler ortada. Vatandaş yararına yapılacak her türlü hizmetleri engelleseniz de vatandaş yapılanları görüyor. Vatandaş yararına yapılacak hizmetleri ne kadar engellerseniz engelleyin, bunların hesabını bir sonraki seçimlerde göreceksiniz. Bizlere belediyenin yapması gereken su, kanalizasyon, kaldırım gibi asli görevleri değil, bakanlık tarafından yapılan hizmetleri değil, tamamen ranta yönelmiş TOKİ’nin yaptığı işleri değil, bu memleket için, bu memlekette yaşayan vatandaşlar için neler yaptınız bunları soruyoruz” şeklinde konuştu.

Mısırlıoğlu, toplantı sonunda tüm basın emekçilerine teşekkür etti.

>>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim