Edinilen bilgiye göre, Erol Koçak yönetimindeki TIR sürücüsü Afyonkarahisar-Konya karayolu Çay Eber Köyü girisinde rüzgarin etkisiyle   TIR'ı devirdi. 

Devrilen TIR'a yoldan gecen  Ahmet M., Elif K. ve Jandarma ekiplerinin müdahale ettiği sirada baska bir TIR arkadan carptı. Çarpmanın etkisiyle 3 kişi yaralandı. Yaralılar Afyonkarahisardaki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi oldugu öğrenildi. Öte yandan Afyonkarahisar-Konya Karayolunda 3 TIR ile 2 taksinin daha rüzgardan dolayı devrildiği ve olayda yaralıların oldugu bilgisi Odak Haber Merkezine ulaştı.

6 YARALI 

Kazada, Jandarma Uzman Çavuşlar Veli B. ve Tugay S. ile TIR şoförü Erol Koçak, otomobil sürücüsü Ahmet M. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan İsmail D. ve Elif K. yaralandı.
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından Afyonkarahisar’daki hastanelere sevk edilerek tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İlk kazada yan yatan kamyonetin sürücüsü Ahmet A.’Nın ise hastaneye götürülmediği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim