Dinar Susam sokağı esnafları, Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’nın talimatlarıyla ilçeden gerçekleştirilen tek tip kaldırım uygulaması ve sıcak asfalt serimi çalışmaları devam ediyor. Susam sokağına yapılan sıcak asfalt serimi ve tek tip kaldırım uygulaması çalışmalarından dolayı Susam Sokağı esnafları Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Ziyarette; esnaflar Susam Sokağına belediye tarafından gerçekleştirilen sıcak asfalt serimi ile dükkanların toz olmasının önlendiğini ve yapılan tek tip kaldırım uygulaması sayesinde dükkân önlerinin güzel bir görünüme kavuştuğunu belirterek yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

UYGULAMA İLGİLİ GÖRÜYOR

Esnaf ile bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Nihat Sarı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “İlçemizde başlatmış olduğumuz tek tip kaldırım çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Tek tip kaldırım uygulamamız esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından büyük bir ilgi görüyor. Amacımız vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde ulaşım sağlayacağı kaldırımlar inşa etmektir” dedi.

GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Çalışmalar sonunda dükkanların önlerinin güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade eden Başkan Sarı sözlerine şöyle devam etti: “Ayrıca esnaflarımızın dükkanlarının önüne vatandaşlarımızın kaldırımda yürürken mağdur olmaması için şerit çizimi yapılarak esnaflarımızın bu sınırı geçmemesi hususunda bilgilendirme yapıldı. Modern bir şehir olma yolunda adım adım ilerliyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı esnaflarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. >>GÖKHAN KOCAASLAN