Geçtiğimiz aylarda ilimizde açılış yapan DEVA Partisi çalışmalarına devam ederken CHP Milletvekili Burcu Köksal DEVA Partisini ziyaret ederek Afyon halkına hayırlı olsun dileklerini iletti. Bir araya gelen DEVA Partisi Yönetim Kurulu ve CHP Milletvekili Burcu Köksal konuşmaların da Türkiye ve Afyonkarahisar’ın sorunlarından bahsettikten sonra gündemdeki diğer sıcak konulara değindi. 

“DEMOKRASİ AYIBI”

Milletvekili Burcu Köksal, kendisine oy veren veya vermeyen tüm Afyonkarahisar halkının milletvekili olduğunu dile getirdi. Bütçe görüşmelerinde Afyonkarahisar’ın sorunlarını aktarmaya çalıştığını, Havuz medya’sı ve TRT tarafından Milletvekili olduğu dönemde hiç haberinin yapılmadığı belirtti. Aynı şekilde Ali Babacan ve DEVA Partisinin de haberlerde yer almadığının altını çizdi. Bunun ise demokrasi ayıbı olduğunu belirtti. DEVA Partisi Afyon teşkilatı ve yönetim kurulu ile tanışarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 

HALKIN SORUNLARI TBMM’DE

DEVA Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kadir Daylık, CHP Partisinin Türkiye’nin en köklü partisi olduğunu söyleyerek. Siyasetin tüm kesimlerle, siyasi partilerle konuşarak ve istişareye önem vererek yapılabileceğini aktardı. Konuşmasına ek olarak gerilim ve kutuplaştırılmış siyaset tarzının ülkeye zarar vereceğini ve vatandaşlarımızın bu sığ siyaset anlayışından bıktığını dile getirdi. Başkan Daylık görüşmenin sonunda; " Burcu Hanım’ın Afyonkarahisar ile ilgili sorunlarıTBMM de dile getirdiği  ve nezaket ziyaretinde bulunduğu için teşekkür ederim" dedi.