BAHÇELİDEN MESAJ

 MHP Lideri Devlet Bahçeli, aşı olduğu fotoğrafı sosyal medya hesaplarından yayınlayarak “Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın daveti üzerine, başarıyla deva eden aşı programımız dâhilinde bende Covid-19 virüsü aşımı yaptırdım. İnşallah bu salgından el birliği ile çok yakın zamanda kurtulacağımızı ümit ediyor ve tüm halkımızı da aşı olmaya davet ediyorum” diyerek halkı aşıya davet etti. 

AKŞENER’DEN ONAY

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan davet aldıktan sonra daveti kabul edip aşı olduğunu sosyal medya üzerinden duyurdu ve Akşener, Sayın Fahrettin Koca tüm liderler gibi beni de dün akşam arayarak aşı olamaya davet etti. Parti liderlerinin aşı konusunda toplumumuza ön ayak olması gerektiği inancıyla bende aşı oldum. Bu vesileyle iktidarı, aşı süreci için yaptığımız önerileri uygulamaya çağırıyorum” dedi.

KILIÇDAROĞLU SIRAMI BEKLEYECEĞİM

Sağlık Bakanı Koca’nın davetini alan CHP Lideri Kılıçdaroğlu Koca’yı arayarak “Sayın Bakan aradı, bende vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Öncelikle sağlık çalışanlarının aşı olması lazım. Onlar aşı olduğu zaman, çünkü onlar doğrudan doğruya hastalarla ilişki kuruyorlar. Onları tedavi ediyorlar. Onlar günün 24 saati çalışıyorlar” dedi.

BAKAN KOCA TEŞEKKÜR MESAJINI İLETTİ

Sağlık Bakanı Koca MHP ve İYİ Parti Liderlerine teşekkür etti. Bakan Koca “Sayın Devlet Bahçeli'ye devlet politikaları söz konusu olduğunda gösterdiği hassasiyetin bir parçası olarak aşı programına olan destek ve katkıları sebebiyle çok teşekkür ederim. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız İYİ Parti Lideri Akşener için “Meral Akşener Hanımefendi'ye aşı davetimizi kabul ederek aşı olmaları vesilesi ile çok teşekkür ediyorum. Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız”dedi.

>>ODAK HABER MERKEZİ