Vali Gökmen Çiçek’in ilk ziyareti Bolvadin Kaymakamlığına oldu. Milletvekilli İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile birlikte Kaymakam Adem Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Gökmen Çiçek daha sonra Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban ile birlikte Kadın Kültür Evi ziyareti gerçekleştirdi. Burada Kaymakam Adem Öztürk ve Belediye Başkanı Fatih Kayacan’dan inşaatın genel durumu, yapılan çalışmalar ve projede gelinen aşamaya ilişkin ayrıntılı bilgiler aldı.
SPOR SALONU YAPILACAK 
Vali Gökmen Çiçek’in bir diğer ziyareti Gençlik ve Spor Bakanlığının ödeneğiyle yenilecek eski spor salonu ve yapılacak yeni Spor Salonu alanına oldu. Burada incelemelerde bulunarak, Kaymakam Öztürk ile Belediye Başkanı Kayacan’dan bilgiler aldı. Vali Gökmen Çiçek, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Kaymakam Adem Öztürk ve İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ı da makamında ziyaret ederek, ilçede yürüttüğü çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.
PROBLEMLERİ BİRLİKTE ÇÖZELİM
Bolvadin ilçesinde köy ve mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelen Vali Gökmen Çiçek, öncelikle Kaymakam Adem Öztürk’ten ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel yönden genel durumuna ilişkin bilgiler aldı. Ardından muhtarların taleplerini dinledi. Toplantıda konuşan ve muhtarlardan beklentilerini dile getiren Vali Gökmen Çiçek: ” Bizler vatandaşa hizmet için onları memnun etmek için varız. Vatandaşla iç içe olmalıyız. Onlar mutlu değilse bizlerde olamayız. Bir diğer husus köylerimizde yapılan yatırımlara sahip çıkalım. Kamuya ait olan her türlü yatırımın sorumlusu köylerimizde muhtarlarımız. Yani onun bilinci içerisinde hareket edelim. Ben sizleri dinlemek istiyorum, İlçe Müdürlerimizi dinlemek istiyorum yani genel olarak gelişimizin birinci gayesi bu. Birlikte değerlendirmek, problemlerimizi çözüme kavuşturmak, koordineyi gerektiren hususlar varsa burada çözmek istiyorum” dedi. Vali Çiçek muhtarlara tek tek söz vererek kendisine iletilen talepleri ve sıkıntıları dinledi.
ÜRETİMİN PARÇASI OLSUN 
Vali Gökmen Çiçek ilçe ziyareti kapsamında Halk Eğitim Merkezinde bulunan ve Kadın Kültür Evi Atölyesi olarak kullanılan Sepet Örgü Atölyesi’ni ziyaret ederek, kadınların ürettiği hasır örgüleri inceledi. Vali Çiçek: “Kadınlarımızın üretimin bir parçası olması, kendilerine kazanç elde etmeleri ve hem ev ekonomilerine hem ilçelerine hem de şehrimize değer katmalarını istiyoruz. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz ve yapmakta da kararlıyız” dedi. Vali Çiçek daha sonra Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Kaymakam Adem Öztürk, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkanı Fatih Kayacan ile birlikte Kemerkaya Köyü’nde bulunan ve Bizanslılar döneminden günümüze ulaşan,  içerisinde şapel ile mezar odalarının da bulunduğu Yedikapılar Manastırını inceledi. Vali Çiçek bölgenin turizme kazandırılması noktasında yapılabilecek çalışmaları da istişare etti.
DÜNYAYA AÇILAN MARKA
İlçe ziyaretinin son durağında 40 yıldır Bolvadin ilçesinin dünyaya açılan markası olan ve 50 ülkeye ürünlerini ihraç eden Avşar Emaye Fabrikasını ziyaret eden Vali Gökmen Çiçek, Yönetim Kurulu Başkanı Raşit Tabak’tan üretim, istihdam, ihracat ve yeni yatırımlar konusunda bilgiler aldı. Vali Çiçek’e ziyaretinde Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Kaymakam Adem Öztürk, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, Belediye Başkanı Fatih Kayacan’da eşlik etti. Vali Çiçek’in tüm ziyaretlerinde Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Boztepe ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Toy da hazır bulundu.
10 BİN YILLIK TARİHE SAHİP
Ziyaretler sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili İbrahim Yurdunuseven; "Her fırsatta üzerine özellikle vurgu yaptığımız, her köşesi ayrı bir tarihe ev sahipliği yapmış Afyonkarahisar'ımızın Bolvadin ilçesi de, Anadolu'nun en eski yerleşim yerlerinden olup, mevcut vesikalara göre 10 bin yıllık tarihe sahiptir. Her köşesine ayrı önem verdiğimiz ve özen gösterdiğimiz şehrimizin yine Bolvadin ilçesinde de, yeni çalışmalar ve yatırımlar üzerine çalışmalarımız devam ediyor. Bir ilk ve örnek olarak Afyonkarahisar'da ilk kez Valimiz Gökmen Çiçek'in öncülüğünde yapımına başlanan Kadın Kültür Evlerimizden, Bolvadin Kadın Kültür Evi'ni de ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledik. Kadınlarımızın kültürel ve sosyal faaliyetlere daha aktif katılımını sağlayacak evlerimiz çok büyük önem arz etmektedir." dedi.
MUHTARLAR GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ
Bolvadin mahalle ve köy muhtarlarıyla da bir araya geldikleri toplantıya da değinen Milletvekili Yurdunuseven; “Muhtarlarımız şehirlerde ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın gözü, kulağıdır. Şehrimizin her köşesindeki muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinliyor ve dikkate alıyoruz" dedi. Açıklamasında Bolvadin Kemerkaya köyünde bulunan Bizanslılar döneminden günümüze kadar gelmiş Yedikapılar Manastırı'nda yaptıkları incelemere de yer veren Yurdunuseven; "Afyonkarahisarımızın asırlar öncesine dayanan tarihi bir yapısı var. Şehrimizin her köşesinde binlerce yıllık tarih kokan eserler mevcut. Bu eserler şehrimizin turizmi ve tarihe ışık tutması yönünden çok muhim eserlerdir. Bu noktalarda yaptığımız çalışmalar ve  buraların tanıtımına gösterdiğimiz özen ile hem şehirlerimizin kalkınması noktasında hemde bu tarihi yapıların korunması noktasında büyük yol kat edeceğiz" dedi