Bakan Soylu’nun annesi Servet hanımın rahatsızlığından dolayı bir ayı geçkindir hastanede olduğu bilinmektedir. Bakan Soylu’nun annesi için geçmiş olsun mesajı yazarak İç İşleri Bakanı ve Annesi Servet Hanımın fotoğrafını paylaştı. Paylaşılan fotoğraf altına bir vatandaş yorum olarak ağır hakeret içeren bir yorum yaptı. Bunun üzerine Bakan Soylu şahsı şikâyet ederek soruşturma başlatılmasını istedi.
Şahsın yargılanmasından sonra adli kontrol ile serbest kalmasının ardından İç İşleri Bakanı Resmi Twitter sayfasından “45 gündür anam hastanede. Annemle fotomun altına küfreden alçak mahkemeye çıkıyor ve adli kontrolle serbest. Ne yapmalı, Bakan olsam ne yazar. Millet, devlet işleriyle boğuşurken anasının namusuna sahip çıkamamak ne ifade eder. Tweetimle yeniden alınırsa da provakasyon sayacağım” şeklinde ifade etti.
Bu durum karşısında sessiz kalmayan Afyonkarahisar Valisi resmi Twitter hesabından olaya ilişkin “Nasıl böyle vicdansızlaşır insan. Söz bulmakta zorlanır insan. Bizler anne kavramının sizin için ne ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Sizi en çok üzen kişinin dahi annesine laf söyletmezsiniz. Biz emrinizde, analar hep gülsün hiç ağlamasın diye daha çok çalışacağız Sayın Bakanım” diyerek destek mesajı verdi.

>>ODAK HABER MERKEZİ