Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek Sultandağı ve Çay İlçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi. Milletvekili Köksal ilk olarak, Sultandağı İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşların talepleri dinledi. Daha sonra İlçeye bağlı Yeşilçiftlik Beldesi'ni ziyaret eden Köksal, beraberinde CHP Sultandağı İlçe Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal ve Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek pandemi döneminde yaşanan sıkıntıları yerinde dinledi. 
KÖKSAL’A TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra beraberindeki heyet ve partililerle birlikte sosyal mesafe kurallarına büyük titizlik göstererek CHP Yeşilçiftlik Belde Binası açılış programına katılan Milletvekili Köksal, burada partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. Açılış programında ilk konuşmayı yapan CHP Yeşilçiftlik Belde Başkanı Ecevit Yalçın, "Cumhuriyet Halk Partisi yeni Belde Örgütü binamızın açılmasında emeği geçen başta Sayın Milletvekilimiz Burcu Köksal olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi. 
SORUMLULUĞUMUZ FAZLA
Açılış nedeniyle Belde binası önünde sosyal mesafe kurallarına uyarak toplanan partililere ve vatandaşlara hitap eden Milletvekili Av. Burcu Köksal ise, "Bizim sorumluluğumuz herkesten fazladır. CHP'li olmak zordur. Zor bir görevi üstlendik, zor bir görevi yerine getiriyoruz. Ülkemize, çocuklarımıza, demokrasimize, bayrağımıza karşı sorumluluğumuz var. Türkiye'yi daha iyiye taşımak zorundayız. Biz CHP'liler gücümüzü makamlardan koltuklardan değil, milletin kendisinden alıyoruz. Partililerimizle, halkımızla birlikte iktidar yolunda omuz omza mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim