Aynı zamanda düzenli olarak sahipsiz sokak hayvanlarımızın kaldığı kulübe ve binaların iç kısımları itfaiye ekiplerimiz tarafından yıkanarak temiz ve ferah bir ortamda barınmaları için gerekli tüm çalışmalar sürüyor.

Başkan Sarı, ülke genelinde çoğu ilde bile bulunmayan ‘Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Geçici Rehabilitasyon Merkezi’’nin ilçemize kazandırıldığını belirtti.

“BİZLERİ MUTLU EDİYOR”

 Açıldığı günden buyana birçok vatandaşın hafta sonları çocukları ile gelerek vakit geçirdiği güzel bir merkez haline geldiğini vurgulayan Belediye Başkanı Nihat Sarı; “Sahipsiz Sokak Hayvanlarının bakım, tedavi ve kısırlaştırma işlemlerini yapmaya yönelik faaliyete geçirmiş olduğumuz merkezimizde özellikle pandemi sürecinde sahipsiz hayvanların aç ve susuz kalmamaları için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Ekiplerimiz, ilçemizin birçok noktasında bulunan sahipsiz sokak hayvanlarımızı toplayarak düzenli olarak bakım, tedavi ve kısırlaştırma işlemleri merkezimizde Veteriner Hekimimiz tarafından yapılıyor. Ayrıca vatandaşlarımızın merkezimizi ziyaret etmesi ve vakit geçirmesi bizleri mutlu ediyor” dedi.

>>ODAK HABER MERKEZİ