AFJET Afyonspor’un başarılı Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, U19 Milli Takımının 24-29 Ocak tarihleri arasında Antalya’da yapacağı hazırlık kampı aday kadrosuna davet edilen AFJET Afyonspor’un genç yeteneği Şeyfettin Anıl Yaşar ile ilgili net konuştu. Seyfettin Anıl Yaşar’ın temiz ve karakterli bir futbolcu olduğunu ifade eden Güneş, “Biz kendisine büyük değer veriyoruz. İnşallah güzel yerlere gelecek” dedi.

ÜZERİNE KOYARAK DEVAM EDİYOR

Başarılı genç futbolcu Seyfettin Anıl Yaşar’ın çalışmalarına üzerine bir şeyler koyarak devam ettiğini belirten Güneş, “Sürekli iyi oynadığı bir mevki ve bizimde biraz katkımız olduğunu düşünüyorum. İnşallah bu şekilde devam ederse Seyfettin Anıl Yaşar, Ümit Milli ve A Milli Takımda değişmez Merih Demiral gibi olma şansı çok fazladır. Biz ona gözümüz gibi bakıyoruz” diye konuştu. 

BİZİM GURURUMUZ OLUR

Afyonkarahisar’da 5-6 tane futbolcunun artı değer verdiğini ifade eden Güneş, U19, Ümit Milli ve A Milli Takıma Afyonkarahisar’dan futbolcu çıkarırsak iyi olur. Daha önce Afyonkarahisar’dan İbrahim Çelik, Ali Günçar,  Alper Potuk gibi oyuncular Milli Takıma çıktı. Bunlar Afyonkarahisar’ın bir değeridir. Bizde o değeri vermek zorundayız. Seyfettin Anıl Yaşar’da U19 Milli Takım kampından sonra çağırılırsa bizim gururumuz olur” ifadelerini kullandı.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim