Enerji sektörde hızla büyüyen Ekvator Enerji “İndirimli ve 1 Yıl Süresince Zamlanmayan Sabit Fiyatlı Elektrik” kampanyası ile işletmelerin elektrik maliyetlerinde tasarruf imkânı sunuyor. Ekvator Enerji bu kampanya ile Ulusal Tarife Aktif Enerji Birim Bedeli üzerinden indirim yaparak Ticarethane, Sanayi ve Tarımsal Sulama müşterilerine 12 aylık taahhüt karşılığında indirimli ve sabit fiyat garantisi veriyor.

Kamuoyu ile paylaşılan açıklamada görüşlerine yer verilen Ekvator Enerji Genel Müdürü Yaşar BAYDAŞ, aylık elektrik tüketimi 1.200 kWh ve üzerinde olan Ticarethane, Sanayi ve Tarımsal Sulama abone grubu müşterileri için bir kampanya başlattıklarını belirterek, kampanya süresince Ticarethane, Sanayi ve Tarımsal Sulama abonelerine sunulan indirimli aktif enerji bedelinin 12 ay boyunca sabit tutulacağını, elektrik tarifesine gelecek olası zamlardan etkilenmeyeceğini kaydetti.

Ticarethane, Sanayi ve Tarımsal Sulama abonelerine indirimli elektrik fırsatından yararlanma çağrısında bulunan Ekvator Enerji Genel Müdürü Yaşar BAYDAŞ, konuyla ilgili görüş ve önerilerini şu şekilde dile getirdi: “2021 yılı için EPDK tarafından yeniden serbest tüketici limiti olarak belirlenen 1.200 kWh ve üzerinde yıllık tüketimi olan tüketiciler indirimli elektrik fırsatından yararlanabilecekler. Enerji satış danışmanı arkadaşlarımız işletmeleri ziyaret ederek hem ücretsiz danışmanlık hizmeti ve tasarruf çözümleri sunmaktalar hem de indirimli elektrikten faydalanmak isteyen işletmelerle indirimli elektrik anlaşması yapmaktadırlar. İndirimden faydalanmak isteyen ilgili tüketiciler, www.ekvatorenerji.com web sitemizi ziyaret ederek başvuru formunu doldurabilir ya da 0850 840 3600 numaralı çağrı merkezimizden detaylı bilgi alabilirler.”

Editör: TE Bilisim