Cumhurbaşkanı Erdoğan, normalleşme adımları için aşılanan kişi sayısının, toplumda genel koruma sağlayacak rakamlara ulaşmasının önemli olduğuna işaret ederek, “Yerli aşı çalışmalarımızın kullanılabilir seviyeye gelmesi, önümüzü daha kolay görebilmemizi sağlayacaktır. Yurt dışından temin ettiğimiz aşıları hızla hizmete sunarken, yerli aşıyla ilgili çalışmaları da yakından takip ediyoruz” dedi.

‘Her Konuyu Yakından Takip Ediyoruz’

AK Parti’nin kurulduğu günden beri reform gündemine sahip çıkan parti olarak yeni bir adım daha atacaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, değişimin ve gelişimin ayrılmaz bir parçası gördükleri hukuki ve ekonomik reformlarla ilgili hazırlıkların büyük ölçüde şekillendiğini, yakında kapsamlı reform tekliflerini bir bütün olarak kamuoyunun bilgisine ve takdirine sunacaklarını bildirdi. Yatırımları da yakından takip ettiklerini, bitme aşamasına gelen ve stratejik projelere öncelik verdiklerini kaydeden Erdoğan, kaynakları en verimli şekilde kullanma gayretinde olduklarını vurguladı.

‘Türkiye’nin Hedeflerine Kavuşmasına Yardımcı Olacağız’

AK Parti milletvekillerinden yapılan hizmetleri, eserleri ve devam eden yatırımlarla projeleri millete en iyi şekilde anlatmalarını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Böylece, karşımızdakilerin boş teneke misali gürültü çıkarmaktan başka vasıfları olmadığını herkes görme imkânına kavuşacaktır. Cumhur İttifakı olarak, Türkiye’yi hem 2023 hedeflerine kavuşturacak hem 2071 vizyonunun altyapısını kuracak şekilde gece gündüz çalışacak durumdayız, bundan da taviz vermeyeceğiz. Kimsenin hukukunu çiğnemeden, kendi hukukumuzu da çiğnetmeden mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu.

>>ODAK HABER MERKEZİ