CHP İl Başkanlığı olarak, 8 ilçe başkanı, yönetim kurulları ve 2 belediye başkanının katılımıyla, Bolvadin ilçesinde 1. Bölgesel Danışma Toplantısı gerçekleştirdiğini açıkladı. 29 Ocak 2021 Cuma günü de Afyon milletvekili, 9 ilçe başkanı ve 2 belediye başkanının katılımıyla 2. Bölgesel Danışma Toplantımızı gerçekleştireceğini duyurdu.

Gözgör konuşmasında 2021 yılında, Afyonkarahisar’ın tüm mahallelerinde, sokaklarında, köy ve kasabalarında, CHP’lileri çok daha fazla göreceksiniz dedi.

3-4 Şubat tarihlerinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ve 29 milletvekilinin katılımıyla 2 günlük yoğun bir çalışma programı gerçekleştireceklerini açıkladı.

"HALKIMIZI DİNLEYECEĞİZ"

Bu çalışmanın Afyonkarahisar Valiliğinden başlayacağını ve oluşturulan çok sayıda gruplarla, belirlenen program dâhilinde, STK’ları, Meslek Odaları, basın, sendikalar, iş insanları, işletmeler, esnaflar ve değişik iş kollarındaki işçilerinin, işsizlerin, emeklilerin, halkla buluşacağını ifade etti. Bu çalışmaların ana teması, halkı dinlemek ve yaşanan sorunlara çözüm yollarını anlatmak olacağını belirtti.

Görgöz “Afyonkarahisar il merkezi ve tüm ilçelerini 2 gün karış karış dolaşacağız, sokakta, çarşıda, pazarda halkımızı dinleyeceğiz” dedi.

>>ODAK HABER MERKEZİ