Demokrat Parti İl Başkanı Hikmet Bülbül, Türkiye’nin tek adam rejiminden bıktığını Sayın Cumhurbaşkanı’nın artık her şeyi ben bilirim konumunda olduğu TBMM‘in hükmünün kalmadığını söyledi. Cumhurbaşkanlığı sisteminin 2,5 yılda ülkeyi kaosa doğru götürdüğünü ifade etti. Deva Partisi’ni yakından takip ettiğini, Sayın Genel Başkanının geçmişte ekonomide ki başarılarını takdir ettiğini belirtti. DEVA partisinin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dileklerini İl Başkanı Kadir Daylık ve yönetimine iletti.

Deva Partisi İl Başkanı Kadir Daylık Partiyi nazik ziyaretinden dolayı Demokrat parti İl teşkilatına teşekkürlerini iletti. Demokrat partinin çok partili sisteme geçişteki önemini ve geçmişte ve günümüzde Demokrasinin mihenk taşı olduğunu ifade etti. Rahmetli Menderes’in ülkemiz’e hizmetlerinden dolayı hayırla yâd ediyoruz. Onu idam eden darbeci zihniyeti kınadığını ifade etti.

Daylık “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Bey Hemşehrimiz olması ve mecliste Afyonumuzu temsil ediyor olması bizleri gururlandırıyor” dedi. İkili görüşme sonrası yönetim kurulu üyeleri fotoğraf çektirdi.

>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim