Hakan Aktepeden boşalan Muhtarlık görevine ise birinci ağza  Ali İhsan Hamamcıoğlu getirildi. Muhtarlık yaptığı dönemde geçimini güçlükle sağladığı ifade edilen imaret mahallesi eski muhtarı Hakan Aktepe’nin büyük miktarlarda sürekli para harcaması ve bu durumu sosyal medya hesaplarından paylaşması üzerine akıllara ‘Muhtar Define mi buldu’ sorusu geldi.

TOPLUM HUZURUNU BOZMAKTAN ÇEKİNMEDİ

Afyonkarahisar Bolvadin ilçesinde dar geçimli ve kıt kanaat yaşayan Aktepe’nin, bir anda zenginleşerek otellerde para harcadığını gösteren videoları ve sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlar kamuoyunda soru işaretlerine neden oldu. Aktepe, yaptığı canlı yayınlarda kendini eleştiren vatandaşlara da karşı yayın esnasında küfür, argo, hakaret ve tehditler savurarak toplumun büyük bir kemsinin tepkisini üzerine çektiği ifade edildi. Yaptığı eylemlerin gençlere ve çocuklara kötü örnek olduğu ifade edilen Aktepe’nin bu hareketleri gerçekleştirirken son derece rahat olduğu da belirtildi. Aktepe’nin gerçekleştirmiş olduğu olumsuz hal ve hareketler sonrasında toplum huzurunu bozmaktan da hiç çekinmediği belirtildi.  

Şahıs hakkında 5 farklı suçlama olduğu ifade edilirken, suçlamalardan bir tanesinin muhtarlık yaptığı mahallede vefat eden kişinin kaybolan parasıyla ilgili olduğu bilgisi aktarıldı. Vefat eden vatandaşın ölümünden sonra evinde yüklü miktarda para olduğu ve bu paranın ailesi tarafından bulunamadığı kaydedildi. Hayatını kaybeden vatandaşın vefatından sonra Aktepe’nin bir anda Bolvadin’i terk edip otellerde sürekli para harcadığı, para çantasıyla fotoğraf paylaştığı ve bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşması akıllarda soru işaretlerine neden oldu.

Muhtar Aktepe’nin uygunsuz davranışlarından dolayı görevinden açığa alındığı gelen bilgiler arasında yer aldı. Açığa alınan muhtarın iddialara göre hayat kadınlarıyla sosyal medyada paylaşımlar yaptığı belirtildi. Muhtar Aktepe’nin eski eşinin iddiasına göre hayat kadınlarına güllerle hazırladığı yatağın görüntülerini kendi oğluna gönderdiği iddiasında bulundu.

Ulusal medyada da gündem oluşturan muhtar Aktepe’nin gözaltı sonrası son derece agresif olduğu ve basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak küfürler savurdu ve  saldırmaya çalıştığı ifade edildi.

>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim