Büyük Taarruzun 100. Yılı kapsamında Afyon’daki etkinliklere büyük önem veren siyasilerimizin ve idarecilerimizin TEKNOFEST 2022’nin ilimizde yapılması için girişimlerinin ardından ilimiz siyasilerine ve idarecilerine bir destekte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Karakol’dan geldi.

BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, TEKNOFEST 2022’nin Afyonkarahisar’da olmasının çok büyük önem taşıdığını söyleyerek, “2020 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a Afyonkarahisar ziyaretlerinde 2022 TEKNOFEST’in Afyonkarahisar’da yapılmasını kendilerinden rica etmiştik. Bu konuda çok önemli olduğunu 2022’de Büyük Taarruzun 100. Yılı olduğunu 100. Yılda böyle bir organizasyonun Afyonkarahisar’a yakıştığını ve şuanda başta Valimiz Gökmen Çiçek olmak üzere tüm Milletvekillerimiz, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamız, STK’larımız ve kısacası Afyonkarahisar 2022 TEKNOFEST’in Afyonkarahisar’da olmasını canı gönülden arzu ediyor. Bunun karşılık bulmasını Sayın Cumhurbaşkanımızdan istirham ediyoruz. Bu bizim için çok önemli. 2022 TEKNOFEST Afyon diyoruz” dedi.

BÜYÜK KATKILARI OLACAK

AFSİAD Başkanı Kadir Sayın, TEKNOFEST etkinliğinin önemine dikkat çekerek, “Böyle bir etkinliğin, Büyük Taarruzun 100. Yılının kutlanacağı 2022 yılında ilimizde gerçekleşmesi yönünde yürütülen çalışmalar ışığında baktığımızda, ilimizin tarihi turistik değerlerinin, termal turizminin, sağlık turizmi imkanlarının, gastronomi ili olarak ilimizin tatlarının katılımcılar ve misafirler aracılığı ile tüm konukların yaşadıkları yerlere ulaştırılmasını sağlayacaktır. Afyonkarahisar’ın tanıtımının yapılması ve marka bilinilirliğinin artırılması yönünde büyük katkıları olacağı kaçınılmazdır” diye konuştu.

DESTEĞİMİZ TAMDIR

MÜSİAD Başkanı Ahmet Karakol, 2022 yılında düzenlenecek olan TEKNOFEST’in termalin, mermerin, kültürün, turizmin başkenti ve Cumhuriyetin Kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’da yapılmasının daha heyecan vereceğini söyledi. TEKNOFEST 2022’nin ilimize büyük katkılar sağlayacağını belirten Karakol,  “MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan beyefendinin de bu süreç ile ilgili desteklerinin tam olduğunu ve gerekli merciler iletişim halinde olacağını belirtmiştir. Bizlerde Afyonkarahisar Şubesi olarak desteğimiz tamdır” dedi.

Editör: TE Bilisim