Türkiye Motosiklet Federasyonu As Başkanı Mahmut Nedim Akülke, Spor Turizmin Geleceğidir” sloganıyla düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulundu. Spor turizmi açısından Afyonkarahisar’ın tanıtımının son derece önemli olduğunu belirten Akülke, yarın saat 17:00’de Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takım Kaptanı Kenan Sofuoğlu, Dünya Şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu ve Milli Motosikletçiler ile Deniz Can Öncü kardeşlerin Afyonkarahisar’a geleceğini söyledi.

TANITIMA BÜYÜK KATKI

Türkiye Motosiklet Federasyonu Milli Takım Kaptanı Kenan Sofuoğlu’nun İhsaniye İlçesine bağlı Ayazini Köyü, Emre Gölü ve Frig Vadisinde olacağını hatırlatan Akülke, “Milli Sporcularımız Frig Vadisindeki anları sosyal medya hesaplarından paylaşacaklar ve Afyonkarahisar’ın tanıtımına büyük katkı sağlayacaklar” dedi.

100 BİNİN ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLENİYOR

Akülke, 2021 yılında düzenlenecek olan Motokros Şampiyonası için gerekli sanatçı organizasyonlarının tamamlanmak üzere olduğunu ifade ederek, “Organizasyonla çok sayıda anlaşma tamamlanmak üzeredir. Bu yıl Motokros Şampiyonasına 100 binin üzerinde ziyaretçi bekliyoruz ve bu yıl şampiyonayı 5 güne çıkaracağız” diye konuştu.  >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim