2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Bodrum Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Tosun’un hafta sonu off-road gezisi için gizemlişehirafyon’a geldiğini ifade eden İYİ Parti Merkez İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı, Tosun’u Afyonkarahisar’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.  Yağcı, Off-road meraklılarının, iki gün boyunca Afyonkarahisar'ın tarihi ve doğal güzelliklerini görerek yaptıkları “4x4 Afyon Gezisi”ne vermiş olduğu destek için teşekkür etti.

BENİ SON DERECE MUTLU ETTİ

İhsaniye İl Genel Meclis Üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yağcı, “Türkiye'nin farklı şehirlerinde yaşayan off-road tutkunları yapılan yollara ve tesisleşmeye hayran kaldılar. Yapılan çalışmalarda İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban ile ilgili övgü dolu sözler kullandılar ve orada bir İl Genel Meclis Üyesi olarak yapılan çalışmalarımızın ne kadar önem arz ettiğini, dışarıdan gelen birileri tarafından duymak, izlemek son derece mutlu etti” dedi.

TOSUN, AFYON İLE ÖVGÜYLE BAHSETTİ

İYİ Parti’den Bodrum Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Tosun’un turizmi bilen birisi olduğunu vurgulayan Yağcı, “Kendisinin dediği tek kelime gerçekten Kapadokya’yı yakalayabilecek seviyede muhteşem güzelliklere sahip bir Frig Vadisi ve Emre Gölü var. Bu anlamda Afyonkarahisar dışarıdan görünüş açısıyla tam anlamıyla yapılıp projeler hayata geçirildiğinde inşallah Valimiz Gökmen Çiçek’in ortaya koyduğu hedefin çok üzerine geçecek bir iç ve dış turizm ile insanların gelebileceği bir ortam olacak” diye konuştu.

YAPILAN HER GÜZELLİK

İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban ise,  İYİ Parti Merkez İl Genel Meclis Üyesi Alper Yağcı’ya konuşmasından dolayı teşekkür etti. Başkan Çoban, “Off-road tutkunları Pazar günü Kocatepe’ye çıktılar. Pazar günü öyle bir soğuk vardı ki ben bile dışarıda duramadım. Keşke biraz daha havanın iyi oyduğu zaman yapılsaydı daha çok mutlu olacaklarına inanıyorum. Ama memleketimize yapılan her güzellik hepimizi gururlandırıyor” dedi.

AFYONKARAHİSAR İÇİN GÜZEL OLDU

Kocatepe’de yapılan sıcak asfalttın hem motor sporları hem de Off-road tutkunları ve klasik araç gibi etkinlik düzenleyenlerin ilgisini artırdığını anımsatan Başkan Burhanettin Çoban, “Bu çalışma Afyonkarahisar için güzel oldu. Bundan dolayı Afyonkarahisar Valimiz Gökmen Çiçek ile İhsaniye İl Genel Meclis Üyelerimizin çalışmaları ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin üstün gayretleri ve İl Genel Meclisinde ayrılan bütçe ile bu hizmetler yapıldı. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MAYIS AYINDA BALON HAVALANACAK

AK Parti İhsaniye İl Genel Meclis Üyesi İrfan Seçen, Frig Vadileri proje çalışmasının 2014 yılında Orman ve Su İşleri eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından başlatıldığını hatırlatarak, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde 100 günlük eylem planında olan yerdir. İnşallah tüm Afyonkarahisar Milletvekillerimizin destekleri ile proje bugünlere geldi. İnşallah Mayıs ayında uçan balonumuzda başladığı zaman turizmde daha büyük bir canlanma olacaktır” ifadelerini kullandı.  >>GÖKHAN KOCAASLAN