İlimiz merkez ve ilçelerinde yardım faaliyetlerini aralıksız olarak sürdüren Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu ve Dernek yönetim kurulu üyeleri, İlimiz merkez mahallelerini gezip, mahalle muhtarlarıyla yapılan istişareler sonrasında mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespitine devam ediyor. Dernek yönetimi, ailelerin maddi ve manevi sıkıntılarına çare olmaya çalışıyorlar.

SORUN VE TALEPLE DİNLENİYOR  

Pandemi günlerinde de sosyal mesafe ve maske kurallarına uyarak bu güne kadar gidilmedik mahalle bırakmayan Güçlü Kadınlar Derneği üyeleri, özellikle kadınlarla birebir görüşüp, sorun, talep ve önerilerini dinliyorlar. İlimizin tüm mahallelerini ziyaret eden ve Muhtarlar öncülüğünde yardıma muhtaç ve zor durumda olan ailelerin kadınlarını ziyaret eden Başkan Kuzu, özellikle kadınların talep, sorun ve önerilerini dinliyor.Kadınların ailenin ve toplumun temel taşı olduğu prensibi ile yollara çıkan Dernek Yönetimi, bu güne kadar sayısız aileye maddi ve manevi yardımda bulundu. Kendi imkanları ile sağladıkları yardımları bizzat ulaştıran Kuzu ve yönetimi, kendilerinden talep edilen maddi ve manevi yardımları da aralarında toparlayıp yerlerine ulaştırmaya devam ediyor.

2021 AİLE YILINI HERKES BİLMELİ

Özellikle ailelere 2021 Aile yılının özelliklerini anlatan Kuzu, kız çocuklarıyla da yakından ilgilenip, eğitim durumları hakkında bilgiler aldı.

Herkesin birbirine yardımcı olması gerektiğini ve birlik, beraberliğe en çok ihtiyacın duyulduğu bir dönemden geçtiğimizi belirten Başkan Canser Kuzu; "Güçlü Kadınlar Derneği olarak yaptıkları faaliyetlerin örnek alınmasından da son derece mutluyuz" dedi.

Kuzu, geçtiğimiz günde Burmalı Mahallesi'nde ki aileleri ziyaret ederek bu defa çocukları sevindirdi. Kuzu, çocuklara kendi imkanlarıyla temin ettikleri, bot, mont, kazak, bere gibi kışlık giyecekler de  hediye etti.

>>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim