Toplantıya Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven'de katılım sağladı. Toplantıda İnsan Hakları Eylem Planı ile ilgili önemli noktalara değinildi.

İnsan Hakları Eylem Planı Tanıtım Toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İnsan Hakları Eylem Planı sayesinde işkence ve insanlık dışı davranışlarla alakalı olarak büyük gelişmeler sağlandığını aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, işkence ve insanlık dışı davranışlarla ilgili dünyanın hiçbir ülkesinde uygulanmamış yenilikler yapıldığını ifade ederek kadına karşı şiddeti de önleyebilmek adına gerekli her türlü adımı terddütsüz atacaklarının altını çizdi.

 AVRUPA STANDARTLARIYLA  AYNI HALE GETİRDİK

Kişisel verilerin işlenmesi konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Kişisel verileri koruma kanununu” Avrupa standartlarıyla aynı hale getirdiklerini ifade etti.

Ayrıca Dijital dünyada kariyer yapmak isteyen gençlerin yazılım sektörüne kazandırmak için teşvik ettiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerin aile kurmalarına yönelik teşviklerine de hız verdiklerinin altını çizdi.

>>>ODAK HABER MERKEZİ

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim