Açılış Kurdelesini İYİ Parti teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu ve İYİ Parti il Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu kesti. Açılışın ardından İYİ Parti haftalık basın Toplantısı merkez ilçe yeni hizmet binasında gerçekleşti.

“Ataköy bölgesinin hastaneye ihtiyacı var”

Toplantının açılış konuşmasını İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Burhanettin Buğa yaptı. Başkan Buğa;

“Afyonkarahisar'ımızın, dertlerini sıkıntılarını hep beraber üzerinden geçelim ve çözümler noktasında Ataköy ve Harb-İş bölgesinden bir devlet hastanesi veya açık poliklinik gibi bir sağlık merkezinin olmamasıdır.  Buradan acil olan bir hasta devlet hastanesine yaklaşık olarak 20 veya 25 dakikanın altında gidemez. Hasta sağlığı çok önemlidir" dedi.

Merkez ilçe Başkanı Buğa’nın ardından İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ülke ve yerel gündemi değerlendirdi. Başkan Mısırlıoğlu: “İYİ Parti Afyonkarahisar teşkilatları olarak her zaman vatandaşın sesi olmaya devam edeceğiz. Bizler vatandaşın dertleri ile dertleniriz, kederleri ile kederleriniz. Vatandaşımız ekonomik sıkıntı içindedir. Bizde bunu her toplantıda dile getiririz”dedi.

“Afyonkarahisar Halkı bize ana muhalefet görevi verdi”

Yerel seçimlerde Afyonkarahisar halkının kendilerine ana muhalefet partisi görevi verdiklerini dile getiren Başkan Mısırlıoğlu: “Afyonkarahisar halkı yerel seçimlerde partimizi ana muhalefet partisi görevi vermiştir. İlimizin sıkıntılarını dile getirmek bizim asli görevimizdir” ifadelerine yer verdi.

 Toplantıda son konuşmayı İYİ Parti teşkilat Başkan Yardımcısı Faysal Hacımustafaoğlu yaptı. “Genel Başkanımız Meral Akşener’in konuşma üslubu takdir ve beğenilen örnek gösterilen bir üsluptur. İYİ Parti güzel yapılan işlere hep destek vermiştir. Azerbaycan’a her alanda destek verdik. Yapılan doğru bir adımdı”diyerek Meral Akşener’i tebrik etti. 

>>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim