21-25 Şubat 2021 tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilen etkinlikte 14 çeşit ürünüyle yer alan Avşar, yerelden globale uzanan başarı öyküsünü katılımcılar ile paylaştı. Avşar Maden Suyu Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Demirel, Gulfood Fuarı’nın geniş bir müşteri kitlesine tek seferde ulaşma konusunda önem arz ettiğinin altını çizdi.Uluslararası gıda sektörünün en önemli organizasyonlarından biri olan Gulfood Fuarı, 21-25 Şubat 2021 tarihleri arasında Dubai’de düzenlendi. Yerli ve milli marka olan Avşar Maden Suyu da dünyada örneği az bulunan volkanik sular kategorisindeki doğal maden suları ile 4’üncü kez Gulfood Fuarı’ndaki yerini aldı.

DÖRDÜNCÜ KEZ KATILDILAR

Fuarla ilgili görüş bildiren Avşar Maden Suyu Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Demirel, fuar sayesinde gıda sektörünün bir araya geldiğini vurgulayarak şunları söyledi: “Fuara bu yıl 4’üncü kez katılım sağladık. Gulfood Fuarı, geniş bir hedef kitleye tek seferde ulaşma konusunda bizler için büyük önem arz ediyor. Fuara katıldığımız her yıl memnun ayrılıyoruz. Bu sene de organizasyonun öncelikle marka tanınırlığı başta olmak üzere ihracat oranımızı olumlu yönde etkileyeceği kanaatindeyiz.”

ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR

Tarık Demirel; “Avşar’ın Doğal Sade Maden Suyu, Limon C Plus, Yeşil Elma, Mandalina, Limonata, Mango & Ananas, Limon, Elma, Karpuz & Çilek, Kivi & Limon, Karadut & Frenk Üzümü, Sade Gazoz, Karamix ve Düşes Armudu &Nektarin olmak üzere 14 çeşit ürünle fuarda yer aldığını dile getirdi. Demirel, bunların arasında özellikle Karadut & Frenk Üzümü, Mango & Ananas, Doğal Maden Suyu ve Düşes Armudu &Nektarin ürünlerinin ön plana çıktığını vurgulayarak bu tür etkinliklerin Avşar için önemini ise şu sözlerle anlattı: “Gıda sektörünün önemli oyuncularını bir araya getiren bu fuarlar Avşar’a; yeni ürünleri tanıtmak, uluslararası müşteri portföyünü genişletmek, kurum imajını güçlendirmek, sektörel gelişmeleri yakından takip etmek, iş birliğini güçlendirmek ve pazar payını etkilemeye yönelik stratejiler geliştirmek gibi önemli katkılar sağlıyor” dedi.

Avşar Doğal Maden Suyu Hakkında:

Avşar Maden Suyu, Şuayp Demirel tarafından 2015 yılında kuruldu. Bugün; Afyonkarahisar, İscehisar ilçesinde 2009 yılından itibaren yapılan AR-GE çalışmaları sonucu 2015 yılında devreye alınan toplam 330.000 m² alan üzerine 18.000 m² kapalı alanda hizmet veriyor. AVŞAR Markası, ismini AVŞAR Bölgesi ve AVŞAR Deresi’nden alıyor. Saatte 50.000 şişe dolum yapabilen son teknolojik üretim parkuruyla Avşar; ürünlerini 6’lı ve 24’lü ambalajlarda Türkiye’nin her yerine servis ediyor. Avşar Maden Suyu aynı zamanda ürünlerini Kosova, Makedonya, Hollanda, Yunanistan, Irak, Suriye, Libya, Lübnan ve Filistin olmak üzere toplam 25 ülkeye ihraç ediyor.