Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu,  Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük ve Meclis Üyelerinin katılımı ile Şehit Er İsmail Çelik Parkı hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Osman Bilici, Belediye Başkanı Serkan Koyuncu ve şehidin ablası Zehra Çelik ile birlikte kestiler.

"HER DAİM YANINDAYIZ"

Parkın açılışında konuşma yapan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu; “56 projemizden biri olan her mahalleye park ve fırın projemizi hayata geçirmeye devam ediyoruz. İçinde spor alanı, mahalle fırını, oturma bankları, çocuk oyun ve egzersiz metaryalleri  bulunmaktadır. Mahalle fırınımız Çarşamba günleri açık olup halkımıza ücretsiz hizmet verecektir. Parkımızın ismini 1967 yılında Diyarbakır da şehit olan İsmail Çelik ismini verdik. Şehidimizin ablasının ve yakınlarının her daim yanındayız, onlar bizlere emanet. Bu vesileyle tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun” diye konuştu.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Kaymakam Osman Bilici, “Şehidimizin adını yaşattığı için böyle bir olaya vesile olduğumdan dolayı Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya çok teşekkür ediyorum. Emirdağ ve halkımız için çok mutluyum. Halkımızın dinlenip, çocuklarımızın keyifli vakitler geçireceği alanlar gün geçtikçe artırıyoruz” dedi. Son olarak Kaymakam Bilici ve Başkan Koyuncu halkımızla sohbet ederek halkın sorunlarını dinledi.

>>>ODAK HABER MERKEZİ