Vaatler yerine geliyor

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, hafta sonu Sultandağı, Çay ve Şuhut ilçelerinde partisinin ‘Daraltılmış İlçe Danışma Meclis’ toplantılarına katıldı.

TBMM’deki yoğun çalışmalarına ara vererek Sultandağı, Çay ve Şuhut ilçelerinde partisinin ‘Daraltılmış İlçe Danışma Meclis’ toplantılarına katılan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, teşkilat çalışmalarının önemine değindi. İlk olarak Sultandağı ilçesindeki toplantıya katılan Milletvekili Özkaya, İlçe Başkanı Metin Kumcu ve teşkilat mensupları tarafından karşılandı. Daha sonra Çay ve Şuhut ilçelerindeki ilçe Danışma Meclis toplantılarına katılan Milletvekili Özkaya, burada ilçe başkanları ve yönetimleri tarafından karşılandı. Coşkulu bir şekilde gerçekleşen danışma meclis toplantılarında Milletvekili Özkaya, teşkilat mensupları ile sohbet etti. İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu ve İl Yönetim Kurulu üyelerinin eşlik ettiği toplantılara teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Sultandağı, Çay ve Şuhut ilçelerinde gerçekleşen ‘Daraltılmış İlçe Danışma Meclis’ toplantılarında konuşan Milletvekili Av. Ali Özkaya, taşeron işçilerinin kadroya alınması ile ilgili konuya değindi.

Taşeron işçiler kadroya alınıyor

Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun geçtiğimiz hafta içerisinde partisinin grup toplantısında açıkladığı taşeron işçilerin kadroya alınması ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Av. Ali Özkaya, 1 Kasım seçimleri öncesi verilen vaatlerin bir bir yerine getirildiğini söyledi. Haftalık, aylık, üç aylık, altı aylık ve bir yıllı olmak üzere seçim vaatlerinin yerine getirildiğini söyleyen Özkaya, Ak Parti’nin verdiği sözlerine getiren bir parti olduğunu ifade ederek, “1 Kasım öncesi milletimize ne söz verdiysek onu yerine getiriyoruz. Sizlerin de bildiği gibi 1 Kasım sonrası hükümetin oluşmasıyla Sayın Başbakanımız vaatleri yerine getirmeye başladı. Asgari ücretin 1300 TL’ye çıkması, çalışan emeklilerimizden yüzde 10 kesintinin kaldırılması gibi birçok söz yerine getirildi. Ayrıca taşeron işçilerimizin kadroya alınması ile ilgili çalışma devam ediyor. Başbakanımız konuşmasında asil ve yardımcı hizmetlerde çalışanları kadroya alınacağını duyurdu ve bu sayı yaklaşık 720 bindir. Verdiğimiz vaatleri yerine getiriyorsak sizlerin destek ve dualarıyladır” dedi.

Mücadelemiz sürecek

Terörle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini de dile getiren Milletvekili Av. Ali Özkaya, özellikle son günlerde gündemde yer alan dokunulmazlık konusunun meclis gündemine geleceğini ifade etti. Özkaya, özellikle 7 Haziran seçimleri sonrası kurulan seçim hükümeti döneminde başlayan terörle mücadelenin büyük bir kararlılıkla devam ettiğini ifade eden Yurdunuseven, “PKK terör örgütü yok oluncaya kadar mücadele kararlılıkla devam edecek. Terörle mücadele esnasında şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyor, yaralılara da acil şifalar temenni ediyoruz” dedi. Dokunulmazlık konusunun meclis gündemine geleceğini de ifade eden Özkaya, “Dokunulmazlıkların TBMM gündeminde görüşülerek kaldırılacak” diye konuştu. 

 

Sorunlarla ilgileniyoruz

Afyonkarahisar’ın sorunları ile yakından ilgilendiklerini dile getiren Milletvekili Av. Ali Özkaya, Yüksek Hızlı Tren inşaatının devam ettiğini ifade etti. Özkaya şöyle konuştu; “Afyonkarahisar’ımızın sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Yapımı devam eden, yapılması planlanan yatırım ve hizmetleri yakından takip ediyoruz. Afyonkarahisar’ımızda Yüksek Hızlı Tren çalışmaları da devam ediyor. Karayollarında olan kavşak olma özelliğimizi demiryollarında da olacak. Yüksek Hızlı Tren ilimizin kalkınma, ekonomik gelişim, seyahat kolaylığı be turizme ayrı bir güç katacak. Hükümetlerimiz döneminde Afyonkarahisar’ımıza başlayan yatırım ve hizmet yağmuru her geçen gün artacak. Halkımıza en iyi hizmeti ve yatırımı yapmak için çalışıyoruz.” Gıda, Tarım ve Hayvancılık konusunda da çalışmalar yürüttüğünü belirten Özkaya, süt fiyatlarının 1.15 kuruş olması için gerekli gerekli çalışmaların bakanlık neslinde devam ettiğini de söyledi. 

Editör: TE Bilisim