Usta oyuncu Rasim Öztekin anjiyo olmak için hastaneye yattığı kalp damarlarında ki tıkanıklığın giderildiği ancak oyuncunun bir süre sonra tekrar rahatsızlanarak hayatını kaybettiğini açıklandı. Kalp krizi geçiren Öztekin, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti" açıklamasında bulundu.

Pazar günü öğle saatlerinde fenalaştığı bunun sonucu olarak kalp krizi geçirmesinden dolayı kalbi duran 62 yaşındaki usta oyuncu, önce Beykoz Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Gerçekleşen müdahale sonrasında hayata döndürülen sanatçı, İstanbul Doktor Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Hastanesi’ne sevk edildiği açıklandı. Hastanede tekrar fenalaşan Usta oyuncu yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı bilgisi verildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

>>ODAK HABER MERKEZİ