Devir teslim töreninde konuşan İYİ Parti İl Başkanı Mustafa Mısırlıoğlu, “İYİ Parti tüzüğü gereği Gençlik Kolları Başkanlığında yaş sınırı bulunmaktadır. Bu güne kadar her çalışmada yanımızda olan, özverili çalışmalarıyla İYİ Parti ailesine güç katan Gençlik Kolları Başkanımız Mert Özdeğirmenci yaş sınırına takılmıştır. Kendisine bu güne kadar yaptığı hizmetler nedeniyle çok teşekkür ederim. Kendisi İYİ Partiye hizmetlerine devam edecektir. Genel Merkezimiz tarafından Gençlik kolları Başkanlığına Enes Kamburoğlu atanmıştır. Burada sizlerin huzurunda devir teslim töreni olacaktır” dedi.

ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gençlik Kolları Başkanlığını devir eden Mert Özdeğirmenci yaptığı konuşmada "Saygı değer İl Başkanım, değerli İl Yönetimim, Sayın basın mensupları öncelikle basın toplantımıza hoş geldiniz 2019 yılından bu güne yürütmüş olduğum Gençlik Kolları Başkanlı görevim yaş haddini doldurmam nedeniyle son bulmuştur. Bu güne kadar bana yardımlarını esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e, Gençlik kollarından sorumlu Genel Başkan yardımcımız Sayın Berna Sukas’a,İl Başkanımız Muhammet Mısırlıoğlu’na,Merkez İlçe Başkanıma,Gençlik kollarında çalışan genç kardeşlerimize ve saygıdeğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim.Yeni Başkanımız Enes Kamburoğlu’na görevinde başarılar dilerim.İYİ Parti saflarında çalışmaya devam edeceğim” dedi.

HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM 

Gençlik Kolları Başkanlığı görevini devir alan Esen Kamburoğlu’da "2018 yılında katıldığım İYİ Partide Genel Merkezimizin takdirleriyle Başkanlık görevi tevdi edildi.2019 yılından bu güne beraber çalıştığımız Mert Başkanıma izniyle kendisine abim demek istiyorum, birlikte güzel çalışmalara imza attık. Bu güne kadar yaptığı hizmetlere teşekkür ederim. Bundan sonrada birlikte İYİ Parti için çalışmaya devam edeceğiz. Allah beni bu görevi ifa ederken utandırmasın inşallah” dedi.Konuşmaların akabinde Türk Bayrağını öperek teslim alan Başkan Enes Kamburoğlu görevi devir aldığı Mert Özdeğirmenci’yeplaket takdim etti.

>>>ODAK HABER MERKEZİ