Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 7. Olağan Büyük Kongresi’nde partililere seslendi. Geniş katılımın olduğu büyük kongrede konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye’yi önce 2023 hedeflerine, ardından da 2053 vizyonuna Cumhur İttifakı ile kavuşturacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongreye katılanların tüm Türkiye'yi, tüm coğrafyayı, tüm dünyayı temsil ettiğini söyledi.

30 HAZİRAN’A KADAR SÜRE VAR

Vatandaşlara çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son birkaç gündür piyasalarda yaşanan dalgalanmalar, Türkiye ekonomisinin temellerini gerçek dinamiklerini, taşıdığı potansiyeli ve yarınını yansıtmıyor. Vatandaşlarımızın evlerindeki döviz ve altını çeşitli finansla araçlarına yatırarak, ekonomiye ve üretime kazandırmalarını istiyorum. İş insanlarımıza da, 30 Haziran'a kadar devam eden varlık barışından yararlanarak, yurt dışındaki kaynaklarını ülkemize getirebileceklerini tekrar hatırlatıyorum”  dedi.

MERKEZ DİSİPLİN KURULU ÜYESİ

“Türkiye için güven ve istikrar" sloganıyla gerçekleştirilen ve Ankara Spor Salonu’nda geniş katılımla yapılan büyük kongrede 1 500’ün üzerinde delege oy kullanırken ilimizden de katılım yoğun oldu. Daha önce 50 olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu listesi 75’e çıkartılırken AK Parti İlimiz Milletvekili Ali Özkaya’ya önemli bir görev daha verildi. Milletvekili Özkaya partisinin Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine asil olarak seçildi. İlimizden listeye sadece Milletvekili Özkaya girebildi.

>>>ODAK HABER MERKEZİ