Futbolcular ile kısa bir görüşme gerçekleştiren Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir, daha sonra futbolcuları üçerli gruplara ayırarak düz koşu yaptırdı. Daha sonra ayak tenisine geçen ve oldukça moralli olan mor beyazlı temsilcimizde futbolcuların birbirleri ile iddiaya girdiği ve ortaya renkli görüntülerin oluştuğu idman 5’e 2 top kapma ve istasyon çalışması ile son buldu.

KALECİLER AYRILDI

Isınma koşusuna ve ayak tenisini futbolcular ile birlikte katılan takımın kalecileri, daha sonra yapılan 5’e 2 top kapma çalışmalarına katılmayarak kaleci Antrenörü Muharrem Uyar yönetiminde ayrı çalışma gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmanın tamamına katılan Uğur Durmuş hırsı ile göz doldururken, arka adalesinde çekme bulunan Murathan Buruş’un sadece düz koşu yaparak ve daha sonra Kulüp tesislerine giderek tedavisine başlandığı belirtildi.

BUGÜN YOLA ÇIKILACAK

Bu arada yaklaşık 8-9 saat sürecek Kastamonu’ya misafir olan AFJET Afyonspor’un bugün karayolu ile yola çıkacağı öğrenildi. Öğlen saatlerinde yola çıkacak olan kafile akşam konaklayacakları otel’e yerleşerek dinlenmeye çekilecek. Cumartesi günü ise, karşılaşmanın oynanacağı Gazi Stadyum’unda hafif ter idmanı gerçekleştirecek olan AFJET Afyonspor, Pazar günü karşılaşmadan sonra tekrar ilimize dönecek. ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim