Afyonkarahisar tek yürek oldu TEKNOFEST’i istiyoruz

TEKNOFEST Afyon’a yakışır

Türkiye’nin en büyük festivali olarak gösterilen ve her yıl milyonlarca ziyaretçiye ulaşan uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in gelecek yıl ilimizde yapılması için siyasiler, bürokratlar, iş dünyası, vatandaşlar tek yürek oldu

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’in gelecek yıl ilimizde yapılması için Afyonkarahisarlılar bir ve beraber oldu. Vali Gökmen Çiçek, AK Parti İlimiz Milletvekili Ali Özkaya, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek başta olmak üzere tüm kesimin büyük bir hevesle istediği TEKNOFEST’in ilimizde yapılması için çalışmalar devam ediyor.

BAYRAKTAR TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün TBMM’de grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti İl Başkanlarının biraraya gelerek TEKNOFEST’in ilimizde yapılması istemesi ülke genelinde de büyük ses getirdi. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar’da bir twit atarak teşekkür etti. Bayraktar, “Milli Teknoloji Hamlesi’nin festivaline gösterdikleri ilgi ve nazik davetleri için sayın valimize, il başkanlarımıza ve Afyonkarahisar’lı kardeşlerimize TEKNOFEST ailesi adına teşekkür ederim” dedi.

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ise Bayraktar’a verdiği cevapta destek beklediklerini dile getirdi. Serteser, “Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası olarak size çok teşekkür ediyoruz. Zafer’in 100. Yılında TEKNOFEST 2022 yi şehrimizde yapmak için tüm il kenetlendik, desteğinizi bekliyoruz” dedi. MEGA Birlik Yönetim Kurulu Başkanı ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Emin Güzbey’de daha önceki yazılarında TEKNOFEST’in ilimizde yapılması için birçok nedenini olduğunu yazılarında dile getirmişti. Öte yandan AK Parti İlimiz Milletvekili Ali Özkaya’da, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ile telefonla görüşüp TEKNOFEST’in gelecek yıl ilimizde yapılmasını istemişti.

Editör: TE Bilisim