Basın toplantısına Millet ittifakı İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen’de konuk olarak katıldı. Avukatların 5 Nisan Avukatlar gününü kutlayarak basın toplantısına başlayan Başkan Mısırlıoğlu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İHALE YAPILDI, İNŞAAT YOK

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaatleri arasında olan AFRAY projesi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, verilen sözlerin tutulmasını istedi. Konu ile ilgili konuşan Mısırlıoğlu; “AFRAY projesinin ihalesinin yapıldığını, alan firmanın sunum yaptığını, bir taşla iki kuş vurulduğunu ve AFRAY’ın hızlı trenle entegre olacağının müjdesini verenler bu sözler neden buharlaşıp gitti” dedi.

İHTİYAÇLAR GİDERİLMELİ

Şehrin otopark probleminin bir an önce çözülmesi gerektiğini söyleyen Başkan Mısırlıoğlu, halkın sesinin duyulmasını ve bir an önce ihtiyaçların giderilmesi gerektiğinden bahsetti. Bir süre önce Kültür Merkezi yapılacağı konusunda Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in verdiği sözü hatırlatan Başkan Mısırlıoğlu, bütün sözlerin bir an önce yerine getirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

>>>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim