Gelecek Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, “Önceki gün Genel Başkan Yardımcımız Ayhan Sefer Üstün ile beraber geldik. Güneyköy’de bir çalışma yaptık, en azından yerinde gördük. Vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Burada görüşmeler yapıyoruz, umarım önümüzdeki süreçte Güneyköy’de iyi ve ciddi bir aday ile seçimi alacağız. Çok iddialıyız bu konuda ve 6 Haziran akşamı Güneyköy’de Gelecek partisinin ilk seçime girdiği yerde seçimi alacağımıza inanıyorum.

GÜNEYKÖY’DE İDDİALIYIZ

Yapacağımız çalışmalar ile önce aday belirleme süreci sonrasında hep beraber burada günlerce gelip çalışacağız. İnsanların derdini dinleyeceğiz, projeler üreteceğiz ve nasıl bir belediyeyi yöneteceğimizi halkımıza anlatacağız. İnşallah burada sonuç alacağız ve ben burada iddialı olduğumuz söylemek istiyorum. İnşallah 6 Haziran akşamı Gelecek Partisi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na ilk seçime girdiği belediye seçimlerini kazanıp kendisine hediye edeceğiz. Bu konuda bütün arkadaşlarımıza büyük görev düşüyor” dedi.

SEVGİ VE BARIŞ DİLİNİ KULLANACAĞIZ

Bir basın mensubunun ilk kez seçime girecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun tavsiyelerini ve önerilerini sorması üzerine Demir şu cevabı verdi: “Şimdi Genel Başkanımızı anlatmaya kalksak saatlerimizi alır. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, Türkiye’de iyi bir siyaset, iyi bir devlet adamı ve iyide bir yoldaştır. Türkiye’de böyle liderler devlet kültürü almış çok az lider vardır. Genel Başkanımızın öncülüğünde bize her zaman söylediği bir şey var oda sevgi ve barış dilimizi asla bırakmayacağız. Biz bu ülkede kimsenin düşmanı değiliz” dedi.

GENEL BAŞKANI DAVUTOĞLU AFYON’A GELECEK

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun bir sözünü hatırlatan Demir, “Mutlaka sevgi ve barış dilini kullanın, insanları kucaklayın ve proje üreterek çalışın” bizde onu yapacağız. Elbette Afyonkarahisar herkes için önemli ama bizim için daha da önemli bir yer. Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu Afyonkarahisar’ın eniştesidir. Ben inanıyorum ki, bu ilk seçimde Afyonkarahisar, Sinanpaşa ve Güneyköy eniştelerine sahip çıkarlar. Biz seçim startını verdiğimizde adayımızı belirlediğimizde Genel Başkanımızı iki gün Afyonkarahisar’a getireceğiz. Burada İl Başkanlığı binamızın açılışını, Genel Başkanımızı Güneyköy’de vatandaşlar ile bir araya getireceğiz” diye konuştu.

 >>GÖKHAN KOCAASLAN

 

Editör: TE Bilisim