Misli.com 2 Lig Beyaz Gurupta son 5. Haftaya girilirken 50 puanla 8. sırada sıra da bulunan temsilcimiz Afjet Afyonspor, Play-Off şansını hayallere bıraktı. Ligin 33. Haftasında Anagold 24Erzincanspor’a 3-1 yenilen AFJET Afyonspor, Ligin 34’üncü haftasında ligde 63 puanla 2’inci sırada bulunan Hekimoğlu Trabzon ile kendi sahasında karşı karşıya gelecek. JET’ler Hekimoğlu Trabzon karşısında alacağı 3 puan ile puanını 53’e çıkarmayı zorlayacak.

BİRBİRİNDEN ZORLU MAÇLAR JET’LERİ BEKLİYOR

Ligin 35. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan AFJET Afyonspor, ligin 36. Haftasında ligde aralarında 2 puan bulunan komşumuz Uşakspor ile mücadele edecek. Ligde düşmesi garantilenen Hacettepespor ile ligin 37’inci haftasında karşılaşacak olan JET’ler, ligin son haftasında kendisi sahasında Zonguldak Kömürspor’u ağırlayarak sezonu kapatacak.

HER MAÇ 3 PUAN DEĞERİNDE

AFJET Afyonspor’un Play-Off hayali için her maç 3 puan değerinde olurken, JET’ler özellikle kendisini yakından takip eden komşumuz Uşakspor’dan 3 puan arayacak. Lige bakıldığında Afjet Afyonspor’un karşılaşacağı tüm maçlarda kendisini yakından takip eden rakipler olarak göze çarpıyor. JET’ler biryandan sahadan 3 puan ile ayrılırken, diğer taraftan da kendisini yakından takip eden rakiplerinin puan kaybetmelerini bekleyecek. 

DEPLASMANDAN UMDUĞUNU BULAMADI

AFJET Afyonspor teknik Direktörü Bahaddin Güneş, ligin son haftalarına girilirken, takımda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Deplasmanlardan umduğunu bulamayan Teknik Direktör Bahaddin Güneş, son 5 haftada her maçta 3 puan yazdırmayı hedefleyecek. >>GÖKHAN KOCAASLAN