İlçede Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından Sinanpaşa için çok önemli iki projenin hızla hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Karaman, “Göreve geldiğimiz gün itibari ile Sinanpaşa’mız için çalışmaya başladık. İlçemizin daha iyi bir noktaya gelmesi için ilgili kurum ve kuruluşları ziyaret ederek, ilçemiz için taleplerde bulunduk. Sağolsun Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven beylerinde destekleriyle 2 yeni projeyi ilçemize kazandırdık” dedi.

MEMBA KALİTESİNDE SU 

Başkan Karaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Sinanpaşabir çok kamu yatırımı geldiğini de belirterek, “Şuanda ilçemizde Devlet Su İşleri tarafından İçmesuyu deposu, kuyu pompa binası, terfi merkezinin de aralarında bulunduğu ilçemizin içme suyu kalitesini memba kalitesine çıkaracak tesisin inşaatı hızla devam ediyor. İnşallah bu tesis tamamlandığında ilçemize 3,5 km terfi hattı, isale hattı ve 2 bin m3 kapasiteli içme suyu deposu kazandırmış olacağız. Kuyu sayesinde 0,85hm3/yıl memba kalitesinde suyu halkımızın istifadesine sunacağız” dedi.  Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Sinanpaşa’nın 2050 yılına kadar su sorunun ortadan kalkacağını belirten Başkan Karaman “Bu projenin hayata geçmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen Milletvekillerimize, DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız ve tüm ilgililere ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

NE SÖZ VERDİYSEK YAPIYORUZ

İlçede Gençlik ve Spor Bakanlığı vasıtası geçtiğimiz aylarda ihalesi yapılarak, inşaat çalışmaları devam Spor Kompleksine ilişkinde bilgiler veren Başkan Karaman “İnşallah özellikler gençlerimizin heyecanla beklediği, seçim vaatlerimiz arasında yer alan projeyi inşallah kısa zamanda hizmete alacağız. Proje içerisinde 350 kişi kapasiteli spor salonu, içerisinde sosyal tesisler bulunuyor. İnşallah ilçemiz her alanda hak ettiği noktaya çalışmalarımızla gelecek. Halkımıza ne söz verdiysek, bir fazlasını yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi. Başkan Karaman tüm çalışmaların merkezi hükümetin desteği ile hayata geçtiğinin altını çizerek, “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde ülkemiz olduğu gibi ilçemiz de bir çok yatırımla buluşuyor. Bu çalışmalarımızın tamamında bizlere destek olan Valimiz Gökmen Çiçek, Milletvekillerimiz Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Başkanımız Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Genel Meclis Başkanımız Burhanettin Çoban, İlçe Kaymakamımız Kübra Demirer, İl Genel Meclis Üyelerimiz ve sayamadığım katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

>>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim