İl Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde ilimiz Erenler Mahallesi 2765 sokak… adreste kumar oynandığı tespit edilerek alınan arama kararıyla gece geç saatlerde tespit edilen ikamete operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda ikamete girildiğinde iki oda içerisinde 11 şahsın oturur vaziyette oldukları tespit edilerek ikamette yapılan aramada 54 adet iskambil kağıdı, üzerinde çeşitli rakamların ve isimlerin yazılı olduğu 8 adet yazboz ve kapı arkasında asılı ceketin cebinden çıkan şarjöre basılı vaziyette yedi adet 7.65 milimetrelik fişek ele geçirildi.

12 MİLYAR 24 TL  PARA CEZASI UYGULANDI

Olayda sorumlu olarak yakalanan H.Basri Ç. İsimli şahsın 11 ayrı suçtan,   kapıyı açan ve üzerinden yazbozlar çıkan şüpheli şahıs Ömer A.’nın ise 6 farklı suçtan kaydı olduğu tespit edildi. Yakalanan H.Basri Ç. ve Ömer A. hakkında kumar oynanmaya yer ve imkan sağlama suçundan olmak üzere  diğer 9 şahsın  tanık olarak ifadeleri alınarak haklarında toplam 12 milyar 24 TL idari para cezası uygulandı. Olayda gözaltına alına şahıslar Umumi Hıfzısıhha Kurulu Karar İhlalinden  idari para cezası uygulanması için gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra salıverildi.

>>>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim