Başkan Recep Bozkurt  bazı yazılı ve internet medyalarında ve sosyal medyada Şuhut Belediyesine  kazandırılan hizmet aracı ile ilgili "Hakkımda olumsuz, kötü maksatlı, çirkin, art niyetli olduğu her halinden belli olan yayınlar yapılmıştır. Bu yayınların ve haberin kaynağı da Şuhut Chp ilçe başkanının basına yaptığı açıklamalardır. Öncelikle şunu ifade edeyim ki bu açıklamalar yalan, hadsiz, haksız, iftira, çamur at politikalarının yeni bir versiyonudur" dedi.

Alınan yeni hizmet aracına ilişkin açıklamalarına devam eden Başkan Bozkurt eski aracın sürekli arıza yaptığını belirterek "12 yıl boyunca benden önceki Chp li belediye yönetimince 2006 yılında alınan Passat marka hizmet aracını kullandım. 2006 model passat marka bu araç sürekli arıza yapıyor, zaman zaman yolda bile kalıyorduk. Çünkü alındığı dönemde defalarca kaza yapmış, hor kullanılmış, hurdası çıkmış durumda idi. Masrafları, giderleri, kullanım maliyeti çok yüksek halde idi" ifadelerini kullandı.

Yeni aracın alınması gerektiğini ifade eden Başkan Bozkurt  "Aracın alımı tamamen yasal mevzuata uygun, açık ve şeffaf yapılmıştır. Araç alımı için Belediye meclisinden oy birliği ile karar alınmıştır. Meclis üyeleri arasında Ak Parti yanında Mhp, Chp ve İyi Parti meclis üyeleri de vardır. Satın alınan hizmet aracının mülkiyeti bir kamu kurumu olan Şuhut Belediyesi’nindir ve belediyenin demirbaş envanterine kaydedilmiştir" dedi. >>>ODAK HABER MERKEZI

Editör: TE Bilisim