Atv'nin sevilen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert'te işlenen sahte gelin vakası şaşırttı. Afyonkarahisar'da yaşayan Halil Kurt, 25 yaşında olduğunu ve bunun ikinci dolandırılma vakası olduğunu dile getirerek Müge Anlı'ya katıldı. Sahte gelinlere 100 bin lirasını kaptıran 25 yaşındaki Halil Kurt ve annesi Müge Anlı'dan yardım istedi.Mutlu bir yuva kurmak isterken ikinci kez dolandırılan Halil Kurt hayatının şokunu yaşandı. Annesinin tavsiyesiyle Müge Anlı'ya katılan Halil Kurt başından geçenleri anlattı.

ALTINLARLA ORTADAN KAYBOLDU

Önceden bir sevdiği kız olduğunu ama o kızı ailesinin istemediğini, bu sebeple konuşmayı bıraktığını, kendi yöresinde erken evlendirildiklerini söyledi. Halil Kurt’un annesi Emine Kurt, üvey annesinin de bu dolandırılma işinde olduğunu iddia edip, Antep'e kız bakmaya gittiklerini, dolandırıldıklarını dile getirdi.İlk denemesinde hüsrana uğrayan genç adam, evlenme hayali kurduğu kadının 25 yaşındaki değil 39 yaşında olduğunu öğrendi. Daha sonra ise bir AVM'ye giden çift oturmaya başladı. Kurt'u bekleten gelin adayı altınlarla ortadan kayboldu.Neye uğradığını şaşıran genç adam ise babasını aradı. Duydukları karşısında şoke olan baba ise oğlunu yayına çağırdı.

DAHA ÖNCEDE DOLANDIRILDI

Daha sonra aklı başına gelen Halil Kurt polisi aradı ancak bir sonuç alamadı.Genç adamın daha önce de sahte gelinlere para kaptırdığı ortaya çıktı. Son denemesinde sahte geline 60 bin lira kaptıran Kurt'un 3 yıl önce de başından benzer bir olay geçtiği öğrenildi.Yine evlilik hayali kuran genç adamın yıllarca önce 40 bin lira dolandırıldığı ortaya çıktı. Sahte gelinlere toplam 100 bin lira kaptıran genç ise hala çektiği kredilerin taksitini ödemeye çalışıyor. Oğlunun evlendirmek isteyen anne ise bu yaşadıkları karşısında büyük şok yaşandı. >>>ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim