Bu ısrar neden ?

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimliğinden ayrılarak Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi olan Erkan Arslan’ın yeniden ilimize gelmesi için Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri yoğun şekilde çalışıyor. Arslan üzerinde bu kadar ısrar edilmesi merak konusu oldu

Olmazsa aday belli

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Murat Çağlayan, Erkan Arslan’ın yeniden eski görevine dönmesi için çalışmalarda bulunduklarını söyledi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ile ilgili planlamayı Erkan Arslan ile birlikte yaptıklarını söyleyen Genel Sekreter Çağlayan, “Erkan Beyin yeniden ilimizde ki görevine dönmesi için çalışmalar yapıyoruz. Şu anda bir Başhekim ataması yapmadım. Erkan Bey olmazsa kimi atayacağımız belli” dedi.

Büyüklerimiz ne derse o

Şu anda Harran Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi olarak görevine devam eden Erkan Arslan ise Afyonkarahisar’a gönül borcunun olduğunu söyledi. Ailesinin halen Afyonkarahisar’da ikamet ettiğini söyleyen Erkan Arslan, “Ben Afyonkarahisar’a hizmet etmek istiyorum. Şu anda Genel Sekreterimiz Sayın Murat Çağlayan yeniden Başhekimlik görevime dönmem için çalışmalar yaptığını biliyorum. Büyüklerimiz ne derse o”

Afyon’lu hekimlerden tepki

Yaklaşık 2 aydır boş olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimliği koltuğuna hiçbir atamanın yapılmaması da tepkilere neden oldu. Bölge Hastanesi konumunda olan Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimliği koltuğunun boş kalmasına tepki gösteren Afyonkarahisar’lı hekimler, “Böylesine önemli bir koltuğun aylardır boş kalmasına bir anlam veremiyoruz. Erkan Arslan üzerinde ki ısrar niye. Afyon’da bu işe yapacak başka doktor yok mu?”

FOTO ALTI: Geçtiğimiz hafta içerisinde Başhekimlik Makamı girişinde ki Başhekim Erkan Arslan tabelası hastane yönetimi tarafından kaldırılmıştı. Arslan’ın yeniden görevine dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

Ahmet IŞIK ODAK ÖZEL

Editör: TE Bilisim