Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, 23 bin 600 metrekare alana sahip 11 bloktan oluşan Afyonkarahisar’ın yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasını Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey ile birlikte gezdi. Blokları tek tek gezen ve incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Temiz, gördüğü eksikliklerin biran önce giderilmesinin talimatını verdi.

GÜZEL VE VERİMLİ İŞLER YAPACAĞIZ

Afyonkarahisar’a yakışır yeni bir İl Emniyet Müdürlüğü binası kazandırdıklarını söyleyen Temiz, “Afyonkarahisar’ın Ankara’dan bir farkı yok bizim için. Afyonkarahisar’a yakıştığı için bizde sevindik. Logoları da yerleştirince binanın güzelliği de ortaya çıktı. İnşallah burada çok güzel verimli işler yaparız” dedi.

FOTO ALTI:

İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, bugüne kadar kendilerine destek veren Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey’e teşekkür etti.

ÇOK GÜZEL YERLEŞKEYE SAHİP

Yeni İl Emniyet Müdürlüğü binasının 23 bin 600 metrekare olduğunu ifade eden Temiz, “Tüm birimlerimizi yerleşke içerisine yerleştiğimiz zaman kampus içerisinde toplamış olacağız. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğümüz ile Özel Harekat birimlerimizde yan tarafımızda olacak. Dışarıda sadece karolarımız, asayişlerimiz ve Yunus Ekiplerimiz kalacak. Bu yüzden hem yönetme, hem de arkadaşları etkili kullanma anlamında çok güzel bir yerleşkeye sahip olacağız” diye konuştu.

GEÇİCİ KABULÜ GELDİ

 Emniyet Müdürlüğü binasının 2016 yılında projesinin çizildiğini hatırlatan Emniyet Müdürü Temiz, “2016 yılında yapılan projenin bir takım eksiklikleri vardı. Ödenekleri de ona göre gönderilmiş, binanın geçici kabulü geçen hafta yapıldı. Özellikle operasyonel birimlerimiz, Terör, KOM ve Asayiş ve Olay Yeri gibi bir takım eksiklikler vardı” diye konuştu.

FOTO ALTI:

23 bin 600 metrekare alana sahip 11 bloktan oluşan Afyonkarahisar’ın yeni İl Emniyet Müdürlüğü binası Emniyet Genel Müdürlüğü gibi oldu.

ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

“Ülkemizin ve tüm dünyanın bulunduğu şartlarda Allah Devletimize zeval vermesin” diyen Temiz, “Bu kadar sıkıntıya rağmen Ankara ne dersek geri çevirmedi. Yaklaşık 5 milyona yakın geldiğimden beri ek ödenek aldık. Geçen haftada  operasyonel birimlerimizin daha güzel bir ortamda çalışması için 1,5 milyon TL Genel Müdürlük gönderdi. İnşallah 1 ay içerisinde bitirip geçmiş olacağız” dedi.

1 AYA KADAR GEÇECEĞİZ

Açılış hakkında da bilgiler veren Emniyet Müdürü Temiz, “Önemli bir gün olarak kesin bir tarih belirlemedik. Mayıs ayının sonunda Valimiz Gökmen Çiçek ile görüştükten sonra Ankara’ya gideceğiz. Ankara’dan da görüş aldıktan sonra bir gün belirleriz ama biz 1 aya kadar geçeceğimizi ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

GÜZEL BİR BİNA KAZANDIRDINIZ

Megabirlik Medya Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbey ise, “Binanın içerisinde sizin elinizin değdiği hissediliyor. Kalite detayda gizli derler. Ciddi emek harcamışsınız. Afyonkarahisar’a da gerçekten güzel bir bina kazandırdınız. Belki 40-50 yıl tekrar Emniyet Müdürlüğü binası gerekmeyecek” dedi. >>GÖKHAN KOCAASLAN/ÖZEL HABER