Cuma günü ilimize gelmesi beklenen son dakika da değişen programı nedeniyle Cumartesi günü ilimize gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ilimizde sevgi gösterileriyle karşılandı. Bakan Soylu ilk olarak ilimize gelirken Gömü Belediyesi’nde vatandaşlar tarafından karşılandı. Gömü’nün rekortmen Belediye Başkanı Hakkı Tekin’in talebini geri çevirmeyen Bakan Soylu burada kendisini karşılayan kalabalığa seslendi.

PANKARTLARLA KARŞILANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha sonra silimiz merkezine gelerek Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i makamında ziyaret etti. Bakan Soylu’yu burada Vali Gökmen Çiçek, Orman ve Su İşleri eski Bakanı İlimiz Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, MHP Milletvekili Mehmet Taytak, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz ile protokol mensupları ve yüzlerce vatandaş karşıladı. Bakan Soylu için burada pankartlar açıldı, “Dik dur eğilme Afyon seninle” sloganları atıldı.

DEMİREL YALNIZ BIRAKMADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu karşılama sırasında bir isim yalnız bırakmadı. Bakan Soylu’nun Doğruyol Partisi Genel Başkanlığı sırasında birlikte siyaset yaptığı iş insanı Adnan Demirel’de karşılama da yerini aldı. Bakan Soylu burada Demirel ile bir süre sohbet etti. Karşılama sonrası Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret eden Bakan Soylu’ya burada bir kılıç ile bazı hediyeler takdim edildi. Başkan Zeybek, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya Belediyemizin şeref defterine samimi olarak ifade ettiği duygu ve düşüncelerinden dolayı tüm hemşehrilerimin adına yürekten teşekkür ediyorum. Kendilerini Zaferin Başkenti Afyonkarahisar'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

HAVAİ FİŞEKLE KARŞILANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Afyonkarahisar Belediyesi ziyareti sonrası il merkezinde ki esnafı ziyaret etti vatandaşları dinledi. İlimizde ki vatandaşlar ve esnaf Bakan Soylu için havai fişek ile konfeti patlatarak sevgi gösterilerinde bulundu. Bakan Soylu burada kendisi ile özçekim yapmak isteyen hiçbir vatandaşı geri çevirmedi. Çoğu zaman Bakan Soylu cep telefonlarını kendisi alarak selfie yaptı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu daha sonra ise Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Ali Temiz’in büyük gayretleriyle tamamlanan Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasını gezdi. Bakan Soylu ilimize yakışan bir bina olduğunu söyledi.

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Bakan Soylu aynı gün içerisinde bazı beldeleri de ziyaret etti. Bakan Soylu Hatay Kırıkhan'da Şehit olan Necati Yatkak'ın, Sinanpaşa İlçesi Bulca Köyünde ki ailesini ziyarete etti. Bakan Soylu, “Rabbim, Şehidimizin makamını âlî eylesin inşallah. Başımız sağ olsun” dedi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cumartesi günü Güney Beldesini de ziyaret ederek dün yapılan Belediye Başkanı seçimleri için AK Parti adayı Erol Karabacak’a destek istedi. Burada yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Bakan Soylu kürsüden vatandaşlara hitap etti. Bakan Soylu burada da çok sayıda özçekim yaptı. Bakan Soylu Güney beldesinde ki çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara oyuncak dağıttı. Döğer Beldesinde de vatandaşlarla biraraya gelen Bakan Soylu son olarak Paşa Camii’ni ziyaret etti. 

>>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim