Buna göre temsilcimiz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Milli Piyango, Arkasspor, Halkbankası, Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Jeopark Kula Belediyespor, Gümüşhane Torulspor ve TKD Kuzey Enerji 2017-2018 sezonunda karşılaşacağımız rakiplerimiz olacak.

 

Bu takımlardan Jeopark Kula Belediyespor, TKD Kuzey Enerji ve Gümüşhane Torulspor takımları geçen sezon Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele etmiş ve bu sene Efeler ligine çıkmayı başarmıştı.

 

Geçen sezon oynanan karşılaşmalarda ise Arkasspor’u geçen Halkbankası Türkiye Voleybol Efeler ligi Şampiyonu olmıuş ve ligden düşen takımlar ise MSK Urfa ile Tokat Belediye Plevne olmuştu.

Temsilcimiz ise Baraj Etap müsabakalarında Beşiktaş, Tokat Belediye ve MSK Urfa ile karşılaşmış ve oynadığı 6 karşılaşmada da rakiplerini yenerek Efeler liginde kalmayı başarmıştı.

 

Transferler Başladı

 

Türkiye Voleybol Efeler liginde ilimizi temsil edecek olan Belediye Yüntaş’ta Transferler art arda geldi.

   Yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında başarılı Milli oyuncu Fatih Cihan’la anlaşma sağlandığı ve orta oyuncu mevkisinde oynayan Fatih, kariyerinde daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Beşiktaş gibi güçlü takımlarda oynadı.

 

Burak Kamçı’da Yüntaş’ta

 

Belediye Yüntaş orta oyuncu Fatih Cihan’dan sonra bir transfer daha gerçekleştirdi.

  Genç Milli oyuncu Burak Kamçı ile anlaşmaya varan Voleybol takımı’nda yeni transfer Burak Kamçılı, 1997 doğumlu ve Galatasaray alt yapısından yetişip daha önce Düzce Belediyespor formasını giymiş orta oyuncu olarak dikkat çekiyor. ODAK HABER MERKEZİ