Afyonkarahisar Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi işbirliğinde Diyarbakır Sur’da teröristlerle girdiği silahlı çatışma sonucu şehit olan Uzm. J. V. Kat. Çvş. Osman Öz’ün anısına Evciler İlçesi Gökçek Köyü’nde mevlid-i şerif programı düzenlendi. 

Başkana teşekkür

Mevlid-i şerif programının ardından kısa bir değerlendirme yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı,  geleneksel hale gelen programlara desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a şükranlarını sundu. Şehidimizin Babası Fehmi Öz ise programın ardından Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı telefonla arayarak teşekkürlerini sundu.  Başkan Burhanettin Çoban; Hakkari Çukur’ca da Şehit olan P. Uzm.Çvş Muammer Arı’nın cenaze törenine katıldığı için Evciler’deki Mevlüd- Şerif programına katılamazken Şehidimize Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

Sahip çıkmak boynumuzun borcu

Başkan Burhanettin Çoban'ın her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduğunu belirten Kumartaşlı, "Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ın destekleriyle son dönemde şehit olan tüm şehitlerimizin mevlüt programlarını yaptık yapmaya da devam ediyoruz.  Bu programlar geleneksel hale geldi. Bize destek veren ve yanımızda olan Belediye Başkanımıza tüm şehit aileleri ve gazilerimiz adına teşekkür ediyorum. Arzumuz ülkemizin hiçbir köşesinde şehit olmaması, ancak şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak, boynumuzun borcu. Belediye Başkanımız da sağ olsun bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemedi." dedi.  Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı ve yemek ikramının da olduğu program okunan Yasin-i Şerif ve hatim duasının ardından sona erdi.

Editör: TE Bilisim