Olaya tepki gösteren Gökhan Kocaaslan’a bazı partililerin ikinci saldırısını ise CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal’ın eşi Yasin Köksal engelledi. Bu sırada saldırganın olay mahallinden diğer partililer tarafından kaçırıldığı gözlendi.

Saldırı ve gazetecinin görevini yapmasının engellenmesini gören Afyon’lular ‘Bunlar ya iktidar olsa ne olacağı görülüyor. Anlaşılan o zaman iş yumrukla, dirseklemekle kalmayacak’ dediler.

‘GAZETECİ GÖREVİNİ YAPACAKTIR, ENGELLENEMEZ’

ODAK Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Emin Güzbey’i telefonla arayarak üzüntüsünü dile getiren İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, ‘Bu olayı yapanı mutlaka bularak gereğini yapacağımızdan emin olun’ dedi. Güzbey’de konu ile ilgili olarak, ‘Gazeteci görevini yapacaktır. Çekilen görüntüler Genel Başkana vatandaşın olumlu ya da olumsuz sözleri olabilir. Kamuya açık alanda vatandaşın her sözü söyleyebileceği ve gazetecinin de bunu haber yapacağı aşikardır. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürüne yapılan saldırı ve görevini yapmasının engellenmesi kabul edilebilecek bir şey değildir. Gerekli şikayetler yapılmıştır. Bu konu takip edilecektir. Kimsenin görevini yapmakta olan gazeteciye saldırma hakkı yoktur’ dedi. >>ODAK HABER MERKEZİ

 

Editör: TE Bilisim