Saldırıyı şiddetle kınıyoruz

Eğitim - İş Afyonkarahisar Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kılçar Suruç’taki bombalı saldırı nedeniyle bir basın bildirisi yayınladı. Başkan Kılçar,  “Şanlıurfa Suruç İlçesinde çok sayıda vatandaşımızın ölümüne ve yaralanmasına neden olan bombalı saldırıyı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Eğitim - İş Afyonkarahisar Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kılçar, “AKP iktidarının kararsız ve iradesiz dış politikaları sonucu, terörü kendilerine araç edinenler, siyasal iktidarın ödün veren tavrından da güç alarak, bu tür eylemleri gerçekleştirmek için cesaret bulmaktadır. Bu saldırı, ülkemizin uluslararası terörün hedefi haline geldiğini bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.

‘Tedbir alınmalı’

“Suriye’de yaşanan iç savaş karşısında AKP Hükümeti’nin adeta emperyalizmin taşeronluğuna soyunarak yürüttüğü yanlış dış politika ülkemizi felakete sürüklemektedir” ifadelerine yer veren Başkan Kılçar, “Hükümeti bir an önce, halkımızın ve sınırlarımızın güvenliğini sağlamak için gereken tedbirleri alması konusunda uyarıyoruz. Suruç’ta hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.